1. Siemens HB676GBS1.

Siemens HB676GBS1. oven

5/5

Met de Siemens HB676GBS1. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Siemens HB676GBS1. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,4 cm breed, 54,8 cm diep en 59,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zwart.

Specificaties van de Siemens HB676GBS1. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud71 l
Gewicht38 kg
KleurZwart
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel
Oven/magnetron functiesGrill, Oven
Type ovenfunctiesGelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Siemens HB676GBS1. oven

De Siemens HB676GBS1 is een oven met veel functies. Dankzij de 13 bereidingssystemen, inclusief boven- en onderwarmte, grill, pizzastand en warmhoudfunctie heb je keuze uit heel veel mogelijkheden. De oven heeft een capaciteit van 71 liter, zodat je gerechten voor heel veel mensen kunt bereiden. Door het grote touchscreen kun je gemakkelijk alle beschikbare recepten bekijken en je eigen creativiteit de vrije loop laten. Na het koken is het tijd om de oven te reinigen. Met de energiezuinige pyrolyse zelfreinigingsfunctie van de Siemens HB676GBS1 is dat een fluitje van een cent. De oven verbrandt alle vet en eetresten en het enige wat je hoeft te doen, is de asresten weg te vegen. Zo is de oven weer binnen een paar minuten klaar voor het volgende gerecht.

Pluspunten
  • Dankzij turbo hete lucht, kun je gerechten op meerdere niveaus klaarmaken

    .

    Met bereidingskwaliteit middenklasse heb je meer mogelijkheden om gerechten te bereiden

    .

    Met het reinigingssysteem pyrolyse, verbrandt de oven al het vuil en vet.

Minpunten
  • Er is geen kerntemperatuurmeter om je gerecht precies volgens jouw voorkeur te bereiden. De bediening van de oven is minder eenvoudig door het gebruiksgemak van de basisfuncties.

Veelgestelde vragen over de Siemens HB676GBS1. oven

De Siemens HB676GBS1. heeft de volgende afmetingen: 59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De Siemens HB676GBS1. oven weegt 38 kg. 

De Siemens HB676GBS1. is een Inbouw oven.

De Siemens HB676GBS1. oven heeft een inhoud van 71 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Siemens HB676GBS1. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Siemens HB676GBS1. oven is Zwart van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Siemens HB676GBS1. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel.

Deze Siemens HB676GBS1. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Siemens HB676GBS1. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Siemens HB676GBS1. oven