Ga jij ook zo watertanden als je een heerlijk stuk cheesecake ziet? Dan is er goed nieuws voor jou! Er is sinds kort een boek dat vol met cheesecake-recepten staat. Zelf cheesecake maken is onwijs leuk en in dit boek deelt Sabine Koning van Oh My Foodness haar 50 favoriete recepten.

Het boek!

Derde kookboek
Voor Sabine is dit het derde kookboek dat ze heeft gemaakt. Net zoals bij de vorige twee kookboeken heeft ze voor CHEESECAKE alle fotografie, receptontwikkeling en foodstyling zelf gedaan.

Voor ieder wat wils
Alle cheesecakes zijn makkelijk om te maken, maar zien er spectaculair uit en zijn stuk voor stuk origineel. Van witte chocoladecheesecake met passievrucht tot een roze tompouce-cheesecake. Er is voor ieder wat wils. Om je vingers bij af te likken dus!

Bestel het boek bij Bol.com!

8 tips voor de perfecte cheesecake
Wist je dat je bij het maken van een cheesecake de tijd moet nemen? En dat alle ingrediënten die je gaat gebruiken op kamertemperatuur moeten zijn voordat je het beslag maakt? Sabine gaf aan het AD 8 tips voor het maken van de perfecte cheesecake. Je kunt de tips hier lezen. 

Foto: Oh My Foodness

Bestellen
Met zo veel verschillende cheesecakerecepten raak je nooit uitgebakken! Het boek kun je hier bestellen voor 20 euro.

Trek in cheesecake met bastognebodem?

Over OhMyFoodness
In 2011 is vanuit een passie voor eten en reizen de blog www.ohmyfoodness.nl ontstaan, dé plek waar je moet zijn voor een dagelijkse dosis Food & Travel inspiratie. Omdat Sabine en Vivian hun favorieten dichter bij jou wilden brengen lanceerden ze in 2017 de ‘OMF Shop’ met leuke producten zoals ansichtkaarten, posters en natuurlijk het nieuwe cheesecake-boek.

Een cheesecake vol passie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *