GS – Een deegroller is een product dat iedere bakliefhebber in huis heeft. Bij velen is dat een gewone, saaie, houten roller. Wil je eens een ander dessin in je deeg, fondant of marsepein? Er zijn genoeg deegrollers waar je prachtige, originele of schattige patronen mee creëert. Baknieuws zocht de tien leukste voor je uit!

 1. De hartjesdeegroller
  Gek op hartjes en wil jij je liefde extra benadrukken in het baksel? Met deze deegroller maak je makkelijk en snel leuke hartjes in je deeg of fondant. Zo creëer je hartjes met zo nu en dan de tekst ‘I love you’ erin. Ook handig voor fondant of marsepein. Verkrijgbaar bij Xenos.
 2. Gek op dieren
  Houd je van katten? Dan is dit de deegroller die bij jou past! Met de houten deegroller van MyXLshop maak je het leukste kattendeeg. Liever iets met schattige uiltjes? Bij Amazon heb je er ook eentje met dit dier. En tot slot de Zebra: Deleukstetaartenshop verkoopt een roller met zebra patroon!
 3. De ouderwetse boerenbond deegroller
  Ken je dat Oud-Hollandse boerenbondservies nog? Daar past deze deegroller van Tafel en Keuken perfect bij!
 4. Deegroller voor speculaas
  Voor de speculaasfans onder ons: deze deegroller heeft de mooiste patronen voor speculaas. Maak nu zelf je heerlijke speculaas met echte speculaas motieven. De Westmark speculaas roller heeft zeven verschillende vormen en kun je bestellen bij Cookinglife.
 5. Voor de kerstfanaat
  Ok, het is net kerst geweest, maar je kunt ‘m alvast maar in huis hebben voor dit jaar! Deze deegroller van Amazon heeft de cutest kerstdessins.
 6. Bloemige roller
  Ken je dat ouderwetse bloemetjesbehang bij oma nog? Daar krijgt je deeg een sfeertje van toen mee! Van het merk Patisse.
 7. Leuke teksten
  Wil je een originele tekst zoals ‘Bite me’, ‘Made with love’ of ‘secret recipe’? Dat kan met de luckies message roller van Fonq. Kies één van de drie siliconen omhulsels met de boodschappen: ‘Bite me’, ‘Made with love’ of ‘Secret recipe’ en rollen maar!
 8. Met gezichtjes
  Een rolstok met vrolijke gezichtjes, daar word je blij van! Verkrijgbaar bij Bouwhuis.
 9. Roller voor de kids
  Helpt je kind graag mee in de keuken? Dan doet hij of zij dat nu extra graag met een echte frozen deegroller van Bakzolder.
 10. Een gepersonaliseerde roller
  Heb jij een zelf een uniek idee, patroon of een mooi logo? Dan kun je dat laten laseren in een deegroller. Het Belgische bedrijf Jazer is gespecialiseerd in dat soort zaken. Op deze manier is jouw unieke design terug te vinden in je deeg! 

De winactie voor de gepersonaliseerde deegroller van Jazer is afgelopen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *