1. Kookboeken
  2. Jeruzalem.

Jeruzalem. van Yotam Ottolenghi

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Jeruzalem. van Yotam Ottolenghi. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Yotam Ottolenghi.

Specificaties van het kookboek Jeruzalem.
HoofdauteurYotam Ottolenghi
Aantal pagina’s320
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Jeruzalem. van Yotam Ottolenghi

Jeruzalem is een prachtig culinair avontuur. Yotam Ottolenghi en Sami Tamini nemen je mee op een reis waarin de geschiedenis, cultuur en smaken van Jeruzalem centraal staan. Deze unieke combinatie maakt dit kookboek een must-have voor iedereen die op zoek is naar iets nieuws en opwindends. De recepten variëren van eenvoudig tot complex, maar allemaal bevatten ze de rijkdom en vrijheid die typisch is voor de stad. De gerechten zijn gebaseerd op de diverse culturen en tradities die Jeruzalem kenmerken. Van bijzondere vleesgerechten tot heerlijke vegetarische gerechten. In Jeruzalem vind je voor elk wat wils. Daarnaast biedt het boek meer dan alleen recepten. Er staan ook verhalen en foto's in die je meer vertellen over de stad. Een must-have voor wie geïntrigeerd is door de veelzijdigheid van Jeruzalem.

Veelgestelde vragen over het kookboek Jeruzalem. van Yotam Ottolenghi

Het boek Jeruzalem. is geschreven door de auteur Yotam Ottolenghi. 

Het kookboek Jeruzalem. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Jeruzalem. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Jeruzalem. van Yotam Ottolenghi uitgebracht. Het kookboek Jeruzalem. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789059564664.

Het kookboek Jeruzalem. van Yotam Ottolenghi valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken