1. Kookboeken
  2. Energieke vrouwen 3 Voeding gezond gewicht.

Energieke vrouwen 3 Voeding gezond gewicht. van Marjolein Dubbers

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Energieke vrouwen 3 Voeding gezond gewicht. van Marjolein Dubbers. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Marjolein Dubbers.

Specificaties van het kookboek Energieke vrouwen 3 Voeding gezond gewicht.
HoofdauteurMarjolein Dubbers
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Gezondheid van mannen Gezondheid van vrouwen Dieet & Gezond De overgang Boeken

Omschrijving van het kookboek Energieke vrouwen 3 Voeding gezond gewicht. van Marjolein Dubbers

Energieke vrouwen 3 Voeding & Gezond gewicht is een uniek programma waarmee je meer inzicht krijgt in wat er bij je lichaam en gewicht komt kijken. Marjolein Dubbers geeft je een heldere kijk op wat je lichaam nodig heeft om gezond, energiek en fit te blijven. Met dit programma krijg je kennis over voeding, gewoontes en gezondheid. Je leert bijvoorbeeld hoe je je lichaam gezond kunt houden met voeding, hoe je je lichaam in balans kunt brengen en hoe je je doelen kunt bereiken. Het programma bestaat uit meerdere modules, waaronder een dieetplan en een fitnessplan. Er wordt ook uitleg gegeven over voeding en de voordelen daarvan. Daarnaast krijg je ook tips over het verbeteren van je slaap, krijg je inzichten in hoe stress invloed heeft op je lichaam en wat je daaraan kunt doen. Het is een geweldig programma voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in het lichaam en hoe je gewicht werkelijk tot stand komt. Je maakt hiermee kennis met voedingsleer, krijgt tips over gezonde gewoontes en leert je lichaam in balans te brengen. Het programma helpt je om op een gezonde manier je doelen te bereiken en is daarom een uitstekende keuze voor vrouwen die fit, energiek en gezond willen blijven.

Veelgestelde vragen over het kookboek Energieke vrouwen 3 Voeding gezond gewicht. van Marjolein Dubbers

Het boek Energieke vrouwen 3 Voeding gezond gewicht. is geschreven door de auteur Marjolein Dubbers. 

Het kookboek Energieke vrouwen 3 Voeding gezond gewicht. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Energieke vrouwen 3 Voeding gezond gewicht. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Energieke vrouwen 3 Voeding gezond gewicht. van Marjolein Dubbers uitgebracht. Het kookboek Energieke vrouwen 3 Voeding gezond gewicht. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789043925716.

Het kookboek Energieke vrouwen 3 Voeding gezond gewicht. van Marjolein Dubbers valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Gezondheid van mannen Gezondheid van vrouwen Dieet & Gezond De overgang Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken