1. Kookboeken
  2. Lekker Miljuschka.

Lekker Miljuschka. van Miljuschka Witzenhausen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Lekker Miljuschka. van Miljuschka Witzenhausen. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Miljuschka Witzenhausen.

Specificaties van het kookboek Lekker Miljuschka.
HoofdauteurMiljuschka Witzenhausen
Aantal pagina’s256
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Lekker Miljuschka. van Miljuschka Witzenhausen

Lekker Miljuschka is een uniek kookboek dat je met plezier naar je keuken trekt. Het is geschreven door Miljuschka Witzenhausen, die bekend is van 24Kitchen en Wie is de Mol?. In dit kookboek vind je een grote verscheidenheid aan recepten die speciaal gericht zijn op kinderen. Hierin staan zowel gezonde gerechten, zoals salades, groenten en fruit, als ook wat lekkere guilty pleasures, zoals hamburgers, pizza's en brownies. Met dit kookboek kunnen kinderen op een leuke manier leren koken en krijgen ze de kans om lekkere gerechten te maken die gezond, lekker en voedzaam zijn. Lekker Miljuschka is meer dan alleen een kookboek. Het bevat ook veel informatie over gezonde voeding en de voordelen ervan. Het biedt ook praktische tips over hoe je gezond kunt eten, hoe je het beste kunt koken en wat je moet doen om een gezond voedingspatroon te creëren. Daarnaast is de lay-out van het boek heel toegankelijk, met veel kleurrijke illustraties en foto's om de recepten nog leuker te maken. Lekker Miljuschka is dus een complete gids voor gezonde kinderrecepten en guilty pleasures.

Veelgestelde vragen over het kookboek Lekker Miljuschka. van Miljuschka Witzenhausen

Het boek Lekker Miljuschka. is geschreven door de auteur Miljuschka Witzenhausen. 

Het kookboek Lekker Miljuschka. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Lekker Miljuschka. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Lekker Miljuschka. van Miljuschka Witzenhausen uitgebracht. Het kookboek Lekker Miljuschka. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021560991.

Het kookboek Lekker Miljuschka. van Miljuschka Witzenhausen valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken