GS – Iedereen heeft wel eens zin in een lekkere snack tussendoor. Het mooiste is als dat tussendoortje dan ook nog verantwoord en gezond is. Ben jij gek op fruit, noten en zaden? Dan is het recept van Byfit echt iets voor jou! In deze koek zitten allemaal gezonde ingrediënten zoals gedroogd fruit, noten, zaden en nog veel meer. Heerlijk bij de koffie of thee of in combinatie met een smoothie. Wil je extra lang genieten van deze zelfgemaakte koek? Maak meerdere porties en vries deze in. Eet smakelijk! Klik hier om naar het recept te gaan!

Tussendoortje met noten, zaden en gedroogd fruit.

Gezonde producten om te bakken
Wist je dat Byfit veel meer producten heeft om gezonde baksels te maken?

Havermout
Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende soorten havermout, waaronder ook biologische varianten verkrijgbaar. De havermout producten zijn uiteraard erg gezond en bevatten vezels. Voor een perfecte start van de dag! Ook te gebruiken als basis van een koekje of taart.

Amandelmeel
Ook amandelmeel is te vinden in de webshop van Byfit. Amandelmeel is ideaal voor het bakken tot 180°C, het is licht verteerbaar en koolhydraatarm. Amandelen zijn een goede bron van goede vetten en hoogwaardige proteïnen. Er zijn verschillende merken en kwaliteiten amandelmeel. Byfit heeft amandelmeel in het assortiment waarmee je de lekkerste producten kunt maken. Uiteraard zijn deze amandelmeel producten zowel in EKO als BIO product te verkrijgen.

Lijnzaad
Het assortiment lijnzaad is behoorlijk uitgebreid. Byfit biedt verschillende soorten lijnzaad voor verschillende doeleinden aan en kan zowel het lijnzaad zelf, alsook de producten gemaakt van lijnzaad leveren. Lijnzaad kun je aan verschillende baksels toevoegen. Je kunt met dit product bijvoorbeeld heerlijke repen, zadencrackers of een healthy granola van maken.

Koffie en thee
Bij een gezond tussendoortje hoort natuurlijk een bakje koffie of thee. De tijd dat het genoeg was om een standaard kop koffie of een zwarte thee aan te bieden aan gasten is allang voorbij. Daarom heeft Byfit ook een ruime keuze aan koffie en thee. In de categorie thee en koffie staan producten die niet snel ergens anders te verkrijgen zijn, zoals een bamboekoffie of een karamelkoffie. Uiteraard ontbreekt een grote variatie thee niet in deze rubriek. Je kunt kiezen uit vele soorten speciale kruidenthee zoals rooibosthee, maretakthee en pepermuntthee. En wat dacht je van een speciale thee voor vrouwen? Een echt genietmomentje voor een ontspannen lichaam en geest. En dat in een mooie roze verpakking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *