1. Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex.

Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. oven

5/5

Met de Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken. De Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,5 cm breed, 57 cm diep en 59,6 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zwart.

Specificaties van de Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,5 cm breedte, 59,6 cm hoogte en 57 cm diepte.
Inhoud76 l
Gewicht38,4 kg
KleurZwart
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Handleiding, Ovenrooster, Stoomschaal
Oven/magnetron functiesGrill, Oven
Type ovenfunctiesBovenwarmte, Flexibele ovenruimte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte
Aanbevolen voor type etenHoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken

 

Omschrijving van de Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. oven

Met de Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex oven kun je tegelijkertijd twee verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden. De oven is opgedeeld in twee onafhankelijke ovens waarmee je boven- en onderwarmte kunt gebruiken. Bijvoorbeeld een taart in de bovenste oven en een pizza in de onderste oven. Door de helft van de ovendeur te openen, blijft het gerecht in de onderste oven warm. Als je liever met één oven werkt, kun je de middenplaat eruit halen. Je hebt dan een grote ovenruimte. Met het automatisch programma krijg je de juiste hulp bij het bereiden van je gerecht. De oven past automatisch de juiste tijdsduur en temperatuur aan voor het gerecht. De temperatuur is instelbaar van 30 tot 250 graden Celsius, zodat je precies kunt bereiden wat je wilt. Met de dubbele oven van Samsung heb je een flexibel en efficiënt apparaat dat je helpt de lekkerste maaltijden te bereiden.

Pluspunten
  • Dankzij de flexibele deur kun je zelf kiezen welk gedeelte van de oven je gebruikt, waardoor je tijd en energie bespaart. Je bedient de oven heel gemakkelijk dankzij het uitstekende gebruiksgemak. Met het reinigingssysteem hydrolyse maakt de oven het vuil los met stoom.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten mee te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. oven

De Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. heeft de volgende afmetingen: 59,5 cm breedte, 59,6 cm hoogte en 57 cm diepte. De Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. oven weegt 38,4 kg. 

De Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. is een Inbouw oven.

De Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. oven heeft een inhoud van 76 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. oven is Zwart van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Handleiding, Ovenrooster, Stoomschaal.

Deze Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. oven zijn: Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken.

Alternatieven voor deze Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. oven