1. Kookboeken
  2. Landenbijbels De bijbel van de Turkse keuken.

Landenbijbels De bijbel van de Turkse keuken. van Hale Amus

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Landenbijbels De bijbel van de Turkse keuken. van Hale Amus. Een kookboek bestaande uit 496 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Hale Amus.

Specificaties van het kookboek Landenbijbels De bijbel van de Turkse keuken.
HoofdauteurHale Amus
Aantal pagina’s496
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Landenbijbels De bijbel van de Turkse keuken. van Hale Amus

Gastronomisch genieten in de Turkse keuken met Landenbijbels De bijbel van de Turkse keuken. Dit boek bevat niet alleen een gedetailleerde verzameling van de meest populaire Turkse gerechten, maar biedt ook informatie over de geschiedenis en cultuur van het land. De gerechten variëren van mezze, zoals kip en lamskebab, naar Turkse desserts, zoals baklava en kazandibi. Daarnaast krijgt de lezer een overzicht van de beste Turkse wijnen, gedetailleerde lijsten met ingrediënten en uitgebreide tips over het bereiden van traditionele Turkse gerechten. Voor de foodie die graag de smaken van de Turkse keuken wil ontdekken, is Landenbijbels De bijbel van de Turkse keuken een must-have. Het boek biedt een diepgaande kijk in de Turkse cultuur door de recepten uitgebreid te beschrijven, waardoor je de authentieke smaak van de Turkse keuken in je eigen keuken kunt recreateren.

Veelgestelde vragen over het kookboek Landenbijbels De bijbel van de Turkse keuken. van Hale Amus

Het boek Landenbijbels De bijbel van de Turkse keuken. is geschreven door de auteur Hale Amus. 

Het kookboek Landenbijbels De bijbel van de Turkse keuken. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Landenbijbels De bijbel van de Turkse keuken. bestaat uit 496 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Landenbijbels De bijbel van de Turkse keuken. van Hale Amus uitgebracht. Het kookboek Landenbijbels De bijbel van de Turkse keuken. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048864324.

Het kookboek Landenbijbels De bijbel van de Turkse keuken. van Hale Amus valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken