1. Kookboeken
  2. Foodsisters.

Foodsisters. van Janneke Koeman

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Foodsisters. van Janneke Koeman. Een kookboek bestaande uit 144 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Janneke Koeman.

Specificaties van het kookboek Foodsisters.
HoofdauteurJanneke Koeman
Aantal pagina’s144
TaalNederlands
HoofduitgeverijNieuw Amsterdam
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Foodsisters. van Janneke Koeman

Met Foodsisters is dat nu een stuk eenvoudiger. Foodsisters brengt voedingsmiddelen en ingrediënten bij elkaar die je helpen om je gezondheid te verbeteren. Ze bieden een breed scala aan producten, van ontbijtgranen tot sauzen, om je te helpen bij het bereiden van een voedzame maaltijd. Alle producten zijn volledig plantaardig, veganistisch en gemaakt met liefde. Daarnaast bieden ze ook een abonnement, waarmee je elke maand nieuwe voedingsmiddelen en ingrediënten kunt ontdekken. Zo kun je elke maaltijd variëren, waardoor je je gezondheid op een leuke manier verbetert. Bovendien zijn alle producten verpakt in verantwoorde verpakkingen, dus je kunt voorkomen dat je eet verspilt. Foodsisters streeft ernaar om je kwaliteitsproducten te bieden, zodat je gezond eten op een leuke manier kunt bereiden. Met deze producten kun je elke dag een gezonde, smakelijke en simpele maaltijd op tafel zetten. Probeer het vandaag nog uit en voel de voordelen van gezond eten!

Veelgestelde vragen over het kookboek Foodsisters. van Janneke Koeman

Het boek Foodsisters. is geschreven door de auteur Janneke Koeman. 

Het kookboek Foodsisters. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Foodsisters. bestaat uit 144 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nieuw Amsterdam heeft het kookboek Foodsisters. van Janneke Koeman uitgebracht. Het kookboek Foodsisters. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789046820506.

Het kookboek Foodsisters. van Janneke Koeman valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken