Tijdens de beurs Taart en Trends dit jaar zijn bekende Nederlandse bakkers aanwezig. Zo zal Hidde de Brabander op zaterdag 29 september een Master-Demo geven in het inspiratiecentrum. Daarnaast is de winnaar van HHB 2017 aanwezig. Hans Spitsbaard zal op zaterdag 3 decmonstraties verzorgen op de beurs. Deze demonstraties zijn voor iedereen te bekijken. Uiteraard moet je wel in het bezit zijn van een entreekaart voor de beurs. Tickets kun je hier bestellen.

Klik hier om meer over de beurs Taart en Trends te lezen

Hidde de Brabander
De Master Demo van Hidde de Brabander is vrij toegankelijk voor iedereen die de beurs bezoekt. Hidde de Brabander wilde jarenlang kunstenaar worden, maar besloot op zijn veertiende toch de banketbakkerij in te gaan. Geïnspireerd door de bakker aan de overkant van zijn straat schreef hij zich in voor de banketbakkersopleiding, zonder eigenlijk te weten waar hij aan begon. Wat hij wel wist is dat patissiers en kunstenaars aardig wat overeenkomsten kennen: als banketbakker ben je namelijk de hele dag bezig met smaken, geuren, kleuren en texturen, om die zo goed en mooi mogelijk te vormen tot gebakjes, bonbons en taarten. En zo gebeurde het dat de kinderwens van Hidde zoete werkelijkheid werd. Lees verder op de website van 24Kitchen om meer over Hidde te weten te komen.

Hans Spitsbaard
Hans Spitsbaard, die vorig jaar Heel Holland Bakt won, presenteert nu zijn eigen tv-programma: Bak mee met MAX. Iedere vrijdag bereidt hij een recept waarmee we in het weekend aan de slag kunnen. “Trakteer je buren en vrienden op je eigen baksels,” zegt Hans, die zijn kijkers graag aanmoedigt om als thuisbakker aan de slag te gaan. De winnnaar van Heel Holland Bakt 2017, is na zijn zege gestopt met zijn opleiding en stort zich sindsdien volledig op het bakken. Hans heeft al een bakboek geschreven en is een bezige bij: “Ik geef demo’s, workshops, hou een blog bij en schrijf boeken”, geeft hij aan. Hans heeft een eigen bedrijf ‘Hans Bakt’ en bakt vijf tot zes keer per week. Wil je weten hoe het nu met Hans gaat? Klik hier voor zijn verhaal. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *