De hele wereld spreekt over de komende bruiloft van Prins Harry en zijn verloofde, actrice Meghan Markle. Natuurlijk komen er veel vragen naar boven en de voorspellingen zijn niet van de lucht. Wanneer zullen ze precies trouwen? Welke jurk gaat Meghan kiezen? Waar zal het feest plaatsvinden? En….hoe zal de taart eruit zien? De website Foodandwine.com geeft in een artikel aan hoe The Wedding Day van Harry en Meghan er mogelijk uit zal gaan zien.

Als het gaat om ‘food’ tijdens de grote dag vroeg Food&Wine de mogelijkheden aan Darren McGrady, die jarenlang diende als chef bij het Koninklijk Huis. Volgens hem zal er die dag een mix worden geserveerd van het favoriete eten van het stel. Het grappige is dat ze daarin echt tegenpolen zijn. Prins Harry is gek op ‘comfort food’ zoals pizza, terwijl Meghan een ‘health freak’ is en meer houdt van gezonde voeding. Ook Koningin Elizabeth zal een belangrijke rol vervullen bij het kiezen van het menu.

Prins Harry is gek op ‘comfort food’ en Meghan is een ‘health freak’

THE Cake
Er zullen tijdens de bruiloft naar alle waarschijnlijkheid twee bruidstaarten worden geserveerd. Toch zullen er volgens McGrady heel veel taarten naar het stel worden toegestuurd vanuit het hele land. Deze worden geschonken aan diverse goede doelen in Engeland. Tijdens de receptie verwacht de chef een traditionele Engelse fruittaart met marsepein, royal icing en fondant. Hij zegt: “Waarschijnlijk zal er ook een ‘grooms cake’ zijn, een traditie die is gestart door Prins William. De bruidegomstaart die bij hem werd geserveerd was een chocolade biscuit cake, een recept van Buckingham Palace. Mogelijk zal er in de taart van Prins Harry banaan zijn verwerkt, want de prins is fan van deze fruitsoort.”

Klik hier voor alle voorspellingen van THE WEDDING DAY.

Er zijn nog veel meer ideeën over de taart. Klik hier voor de mogelijke taarten van Kitchen.nine.com.au

Timeout.com maakte foto’s van de taart die de Queen zelf op haar bruiloft had. Zou het een kopie worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *