GS – Ben jij een kaasfan? En ga je binnenkort trouwen of heb je een feestje? Dan is een bruidstaart van kaas echt iets voor jou! Sinds kort biedt Van der Veen Kaas uit Kollum, de kaasboer van het Noorden, dit unieke concept. “Eén van onze collega’s had het eens voorbij zien komen en dacht dat dit misschien wel iets voor ons zou kunnen zijn”, vertelt Loekie van der Veen.

Foto: By Maay

Bruidstaart van kaas: iets bijzonders

Ze geeft aan dat iedereen meteen enthousiast was. “We wisten dat we hier iets mee moesten gaan doen. Dit omdat we iets nieuws en bijzonders wilden introduceren om onze website en online kaasshop een boost en meer bekendheid te geven.”

Foto: By Maay

Decoratie door Lydia Annema

Loekie vertelt dat ze het idee goed en mooi wilden aanbieden, zoals het bij een bruiloft, feest of andere gelegenheid hoort. “Kazen hebben we, stapelen kunnen we, maar het decoreren van deze mooie bruidskaastaart is een vak apart. Hiervoor hebben we de hulp van stylist Lydia Annema ingeroepen. Ook Lydia vond het een leuk idee, dus is zij met de styling aan de slag gegaan. Lydia heeft met haar bedrijf – by Maay – veel ervaring op het gebied van stylen en bruiloften. Samen zijn we tot een prachtig eindresultaat gekomen!”

Lydia Annema heeft ook een ander bedrijf – By Yook. Ze bakt taarten en verkoopt allerlei leuke producten in haar webshop. Eerder deed ze haar verhaal aan Baknieuws. Klik hier om het te lezen.

Foto: By Maay

Positief

De kaastaarten staan pas sinds deze week online. “De reacties van mensen op Facebook en via de mail zijn erg positief, dus we hopen op veel bestellingen natuurlijk.” De mogelijkheden voor de kaastaart zijn eindeloos. “Als er interesse is, gaan wij met de mensen in gesprek. Wat willen ze, waar houden ze van? Na deze gesprekken en het proeven van onze kazen, hopen we de perfecte bruidskaastaart aan te bieden”, besluit Loekie.

Klik hier voor meer informatie over de bruidskaastaarten

Foto: By Maay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *