1. Kookboeken
  2. Kookbijbels BBQbijbel.

Kookbijbels BBQbijbel. van Julius Jaspers

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kookbijbels BBQbijbel. van Julius Jaspers. Een kookboek bestaande uit 512 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Julius Jaspers.

Specificaties van het kookboek Kookbijbels BBQbijbel.
HoofdauteurJulius Jaspers
Aantal pagina’s512
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Kookbijbels BBQbijbel. van Julius Jaspers

Kookbijbels BBQbijbel is een unieke gids voor iedereen die de barbecue in stijl wil beheersen. Julius Jaspers, de barbecuekoning, geeft je de beste tips en recepten om jouw barbecue-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Met 250 verschillende recepten, allemaal met foto's en heldere iconen, word je gegarandeerd de beste BBQ-kok van je vrienden. Van klassieke spareribs tot exotische visgerechten, er is voor ieder wat wils. Bij elk recept staat een handige tijdsaanduiding, zodat je precies weet hoe lang je aan je maaltijd moet werken. Daarnaast staan er ook tips over het kiezen van de juiste ingrediënten, om ervoor te zorgen dat je maaltijd perfect smaakt. De BBQbijbel is de perfecte gids voor iedereen die meer wil weten over barbecueën en er meer plezier aan wil beleven.

Veelgestelde vragen over het kookboek Kookbijbels BBQbijbel. van Julius Jaspers

Het boek Kookbijbels BBQbijbel. is geschreven door de auteur Julius Jaspers. 

Het kookboek Kookbijbels BBQbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kookbijbels BBQbijbel. bestaat uit 512 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Kookbijbels BBQbijbel. van Julius Jaspers uitgebracht. Het kookboek Kookbijbels BBQbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048832507.

Het kookboek Kookbijbels BBQbijbel. van Julius Jaspers valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken