1. Kookboeken
  2. Brood op de plank.

Brood op de plank. van Bianca Bartels

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Brood op de plank. van Bianca Bartels. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Bianca Bartels.

Specificaties van het kookboek Brood op de plank.
HoofdauteurBianca Bartels
Aantal pagina’s320
TaalNederlands
HoofduitgeverijNieuw Amsterdam
Keuken
CategorieKookboeken Mens & Maatschappij Geschiedenis Oorlogen Bakboeken Tweede Wereldoorlog Boeken

Omschrijving van het kookboek Brood op de plank. van Bianca Bartels

Brood op de plank is een klein boek dat vol nostalgie zit. Het wordt geïllustreerd met meer dan vijftig foto's die een verhaal vertellen. De foto's hebben betrekking op de Nederlandse cultuur en geschiedenis. Het boek biedt een unieke blik op het leven in de jaren vijftig en zestig en brengt herinneringen naar boven die vervlogen tijden eer aan doen. Het boek is geschreven door een auteur die zich heeft verdiept in de geschiedenis en de cultuur van het land. Er worden verschillende onderwerpen behandeld, zoals de industriële revolutie, de verschillende steden en dorpen, de sociale omstandigheden, de veranderingen in de landbouw en veel meer. Het boek is een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van Nederland. Het is een unieke verzameling foto's die een boeiend verhaal vertellen. Het boek is ook een geweldige manier om oude herinneringen te herleven. Daarnaast is het een mooi aandenken voor generaties die de tijd van de jaren vijftig en zestig hebben meegemaakt.

Veelgestelde vragen over het kookboek Brood op de plank. van Bianca Bartels

Het boek Brood op de plank. is geschreven door de auteur Bianca Bartels. 

Het kookboek Brood op de plank. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Brood op de plank. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nieuw Amsterdam heeft het kookboek Brood op de plank. van Bianca Bartels uitgebracht. Het kookboek Brood op de plank. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789046831007.

Het kookboek Brood op de plank. van Bianca Bartels valt in de categorie Kookboeken Mens & Maatschappij Geschiedenis Oorlogen Bakboeken Tweede Wereldoorlog Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken