1. Whirlpool AKZ9 6220 IX.

Whirlpool AKZ9 6220 IX. oven

5/5

Met de Whirlpool AKZ9 6220 IX. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Whirlpool AKZ9 6220 IX. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,5 cm breed, 56,4 cm diep en 59,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de Whirlpool AKZ9 6220 IX. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,5 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 56,4 cm diepte.
Inhoud73 l
Gewicht33 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Oven
Type ovenfunctiesBovenwarmte, Flexibele ovenruimte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Pizzastand
Aanbevolen voor type etenHoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Whirlpool AKZ9 6220 IX. oven

De Whirlpool AKZ9 6220 IX inbouw oven maakt het schoonmaken zo eenvoudig als het maar kan. Met de Smart Clean functie week je vuilresten los met behulp van stoom, waarna je enkel nog een vochtige doek nodig hebt om de wanden schoon te maken. De solo oven heeft een binnenruimte van 70 liter en beschikt over de Cook3 functie, die smaak- en geuroverdracht voorkomt. Met de SoftClose scharnieren open en sluit je de deur op een zachte manier. Ook heeft het apparaat telescopische rails, waarmee je het ovenrooster gemakkelijk uit de oven schuift zonder dat deze kantelt. Zo is het een fluitje van een cent om te controleren of je maaltijd gaar is. Let op: de oven wordt geleverd zonder stekker. Bestel deze er los bij. De Whirlpool AKZ9 6220 IX inbouw oven biedt jou de ultieme gemakkelijkheid. Met de Smart Clean functie week je vuilresten los met stoom, waardoor je enkel nog een vochtige doek nodig hebt om de wanden schoon te maken. Voor het bereiden van meerdere gerechten tegelijk heeft de oven een inhoud van 70 liter. Om smaak- en geuroverdracht te voorkomen heeft het apparaat de Cook3 functie. Bovendien kun je dankzij de SoftClose scharnieren de deur zacht sluiten. De telescopische rails zorgen ervoor dat je het ovenrooster gemakkelijk uit de oven schuift zonder dat deze kantelt. Vergeet niet om de stekker er los bij te bestellen.

Pluspunten
  • Met het reinigingssysteem hydrolyse weekt de oven het vuil los met stoom

    .

    Met de telescopische rail kun je gerechten uit de oven halen zonder jezelf te branden

    .

    Dankzij de turbo hetelucht, kan je gerechten bakken op meerdere hoogtes.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie waarmee je restjes voedsel kunt verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool AKZ9 6220 IX. oven

De Whirlpool AKZ9 6220 IX. heeft de volgende afmetingen: 59,5 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 56,4 cm diepte. De Whirlpool AKZ9 6220 IX. oven weegt 33 kg. 

De Whirlpool AKZ9 6220 IX. is een Inbouw oven.

De Whirlpool AKZ9 6220 IX. oven heeft een inhoud van 73 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Whirlpool AKZ9 6220 IX. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Whirlpool AKZ9 6220 IX. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Whirlpool AKZ9 6220 IX. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster.

Deze Whirlpool AKZ9 6220 IX. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Whirlpool AKZ9 6220 IX. oven zijn: Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Whirlpool AKZ9 6220 IX. oven