1. Kookboeken
  2. Kookbijbels Sausbijbel.

Kookbijbels Sausbijbel. van Julius Jaspers

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kookbijbels Sausbijbel. van Julius Jaspers. Een kookboek bestaande uit 488 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Julius Jaspers.

Specificaties van het kookboek Kookbijbels Sausbijbel.
HoofdauteurJulius Jaspers
Aantal pagina’s488
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Kookbijbels Sausbijbel. van Julius Jaspers

De Kookbijbels Sausbijbel is een fantastisch kookboek dat vol staat met recepten voor heerlijke sauzen. Het boek is geschreven door een ervaren kok die jarenlange ervaring heeft op het gebied van het maken van sauzen. In dit boek vind je recepten die je kunt gebruiken voor bijna elke soort maaltijd. Of je nu een saus zoekt voor een eenvoudige pasta of een complexe saus voor een feestelijke gelegenheid, de Kookbijbels Sausbijbel heeft wat je zoekt. De recepten in dit boek zijn makkelijk te volgen en de ingrediënten zijn overal verkrijgbaar. Bovendien staan er informatieve illustraties in het boek, waardoor je precies kunt zien hoe een recept eruit hoort te zien. Daarnaast is er bij elk recept een lijst met nuttige tips voor het maken van de saus, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de saus tot in de perfectie klaarmaakt. Dankzij de Kookbijbels Sausbijbel zal je de komende jaren niet meer verlegen zitten om lekkere sauzen voor jouw maaltijden.

Veelgestelde vragen over het kookboek Kookbijbels Sausbijbel. van Julius Jaspers

Het boek Kookbijbels Sausbijbel. is geschreven door de auteur Julius Jaspers. 

Het kookboek Kookbijbels Sausbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kookbijbels Sausbijbel. bestaat uit 488 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Kookbijbels Sausbijbel. van Julius Jaspers uitgebracht. Het kookboek Kookbijbels Sausbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048859696.

Het kookboek Kookbijbels Sausbijbel. van Julius Jaspers valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken