GS – Heb jij ook zo’n zin om lekker te gaan bakken voor de Feestdagen? Maar minder trek om kilo’s aan te komen in deze tijd? Een goede optie is dan om suikervrij te gaan bakken. Voor bakliefhebbers is het vaak een uitdaging om dit te doen, omdat geraffineerde suiker juist een product is wat je altijd nodig denkt te hebben. Ook heerst bij sommigen nog het idee dat bakken zonder suiker niet lekker is. Maar dat is het wel. Het is gewoon smullen op een andere, gezondere manier!

Heerlijke Verantwoorde Recepten voor Sinterklaas, Kerst en Oudjaar!

50 recepten!
Wil jij ook gewoon lekker meesnoepen van al dat lekkers tijdens de Feestdagen, maar heb je geen idee wat je allemaal zonder suiker kunt bakken? In dit boek vind je 50 prachtige en smaakvolle suikervrije recepten voor de feestmaand december. Denk aan kruidnoten, heerlijke taarten speculaasbrokken, marsepein, oliebollen en een perenspeculaastaart. Mmmm….genieten op een verantwoordelijke manier dus. Laat je lekker gaan deze feestdagen met superlekkere suikervrije recepten en check het boek hier! 

De voordelen van suikervrij eten
Minder geraffineerde suikers eten heeft trouwens heerlijke voordelen! Je zult bijvoorbeeld minder snel moe zijn en meer energie hebben. Ook zul je minder last krijgen van eetbuien en zelfs gewicht verliezen. En…. er zijn nog meer positieve punten. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *