1. Miele H 2766 B.

Miele H 2766 B. oven

5/5

Met de Miele H 2766 B. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Miele H 2766 B. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 56 cm breed, 55 cm diep en 59 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zwart.

Specificaties van de Miele H 2766 B. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen56 cm breedte, 59 cm hoogte en 55 cm diepte.
Inhoud76 l
Gewicht42 kg
KleurZwart
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Handleiding, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Oven
Type ovenfunctiesGelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Miele H 2766 B. oven

De Miele H 2766 B is een multifunctionele oven die perfect is voor als je graag avondeten kookt voor een grote groep. Met een inhoud van 76 liter heb je meer dan voldoende ruimte om een hele kalkoen of meerdere ovenschalen te plaatsen. Dankzij de telescopische rails schuif je moeiteloos de bakplaat in en uit de oven. Deze rails voorkomen dat je gerechten kantelen. De Miele H 2766 B heeft 8 automatische programma's om je te helpen bij het koken. Kies een programma en het oven selecteert de juiste instellingen. Met turbo hetelucht wordt het op elk niveau even heet. Zo bak je meerdere pizza's tegelijk zonder tussendoor van plek te wisselen. Met een krachtige, geïntegreerde ventilator verdeel je de warmte gelijkmatig door de oven. En met de timerfunctie kun je je gerecht perfect bereiden. Kortom, de Miele H 2766 B is een oven die jouw avonden in de keuken gemakkelijker en leuker maakt.

Pluspunten
  • Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten

    .

    Met een telescopische rail haal je je gerecht uit de oven zonder jezelf te branden

    .

    Dankzij turbo hetelucht bak je gerechten op meerdere inschuifhoogtes.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Miele H 2766 B. oven

De Miele H 2766 B. heeft de volgende afmetingen: 56 cm breedte, 59 cm hoogte en 55 cm diepte. De Miele H 2766 B. oven weegt 42 kg. 

De Miele H 2766 B. oven heeft een inhoud van 76 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Miele H 2766 B. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Miele H 2766 B. oven is Zwart van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Miele H 2766 B. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Handleiding, Ovenrooster.

Deze Miele H 2766 B. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Miele H 2766 B. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Miele H 2766 B. oven