1. Princess Digital Aerofryer XXL – 4.5 L Stainless Steel Housing.

Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing.

5/5

Wordt de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing. is geschikt voor 3 à 4 personen, heeft een laadvermogen van 1,2 kg en een inhoud van 4,5 l. Scroll verder voor meer informatie over de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing.

Specificaties van de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing.

 

Vermogen1500 W
FrituursysteemHete lucht

Laadvermogen

1,2 kg
Capaciteit in personen3 à 4 personen
MateriaalMetaal
Gewicht4,6 kg
Inhoud4,5 l
GerufilterJa
Ingebouwde vetfilterJa

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

 

Omschrijving van de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing.

De Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing is een perfecte keuze voor mensen die gezonder willen eten. Met deze hete luchtfriteuse maak je snacks die veel minder vet bevatten dan snacks uit een oliefriteuse. Met de Aerofryer kun je frietjes, vis en vlees bakken, maar ook brood en cake. Je bakt tegelijkertijd zes porties waardoor deze friteuse perfect is voor middelgrote gezinnen. De Aerofryer is voorzien van acht voorgeprogrammeerde bakprogramma's waardoor het gebruik eenvoudig is. De draaiknop laat jou de juiste temperatuur en tijd selecteren. Het handvat blijft koud en warmt tijdens het gebruik niet op. Na gebruik is het mandje eenvoudig met de hand af te wassen. De Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing is de ideale keuze voor als je gezonder en eenvoudig wilt snacken.

Pluspunten
  • Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

    .

    Met de timer kun je de gewenste baktijd instellen en krijg je een signaal wanneer je gerecht klaar is

    .

    Met deze hetelucht friteuse kun je tegelijkertijd frietjes bereiden voor 3 à 4 personen.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,7 meter heeft de friteuse een plek in de buurt van een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over deze Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing.

De Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing. beschikt over het volgende frituursysteem: Hete lucht.

Het vermogen van de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing. is 1500 W.

De Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing. is groot genoeg voor 3 à 4 personen. De Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing. heeft een inhoud van 4,5 l en een laadvermogen van 1,2 kg.

De Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing. is gemaakt van solide Metaal. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing. weegt 4,6 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing. heeft een geurfilter: Ja. En een ingebouwde vetfilter: Ja.

De Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: .


 

Alternatieven voor deze Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing.