1. Kookboeken
  2. Blauw.

Blauw. van Meta van den Boomen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Blauw. van Meta van den Boomen. Een kookboek bestaande uit 240 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Meta van den Boomen.

Specificaties van het kookboek Blauw.
HoofdauteurMeta van den Boomen
Aantal pagina’s240
TaalNederlands
HoofduitgeverijTerra
KeukenAziatisch, Koreaans
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Blauw. van Meta van den Boomen

Het boek Blauw brengt de unieke smaken van het wereldberoemde restaurant naar uw keuken. De 70 signatuurgerechten zijn allemaal samengesteld uit authentieke ingrediënten, kruiden en smaken, met een duidelijke uitleg over de herkomst. Van kruidig en pittig tot fris en zoet, er is voor ieder wat wils. Bovendien zijn alle recepten makkelijk te bereiden, zodat u in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel kunt zetten. Met dit boek krijgt u de kans om de unieke smaken en geuren van Blauw thuis te proeven. Dus trek uw keukenschort aan en laat u verrassen door de authentieke smaken uit de keuken van Blauw.

Veelgestelde vragen over het kookboek Blauw. van Meta van den Boomen

Het boek Blauw. is geschreven door de auteur Meta van den Boomen. 

Het kookboek Blauw. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Blauw. bestaat uit 240 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Terra heeft het kookboek Blauw. van Meta van den Boomen uitgebracht. Het kookboek Blauw. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789089897756.

Het kookboek Blauw. van Meta van den Boomen valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Aziatisch, Koreaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken