1. Kookboeken
  2. The Curry Guy Compleet.

The Curry Guy Compleet. van Dan Toombs

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens The Curry Guy Compleet. van Dan Toombs. Een kookboek bestaande uit 352 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Dan Toombs.

Specificaties van het kookboek The Curry Guy Compleet.
HoofdauteurDan Toombs
Aantal pagina’s352
TaalNederlands
HoofduitgeverijGood Cook B.V.
KeukenAziatisch, Indiaas
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek The Curry Guy Compleet. van Dan Toombs

Met The Curry Guy Compleet heb je alles wat je nodig hebt om de Indiase keuken echt te beheersen. Alle recepten zijn eenvoudig en geven je de mogelijkheid om met een minimum aan ingrediënten heerlijke maaltijden te bereiden. Met meer dan 160 beproefde recepten en een toegift van 50 nieuwe recepten, zit er voor ieder wat wils bij. Daarnaast is het boek overzichtelijk ingedeeld. Zo kun je bij elk recept zien hoe lang je ermee bezig bent, of het vegetarisch, veganistisch of glutenvrij is en of het een klassiek gerecht is of bijvoorbeeld een streetfood hapje. Bovendien krijg je tips voor het maken van basisrecepten, zoals naan, dosa's, chutneys en specerijenmengsels. The Curry Guy Compleet is dus de ultieme gids voor iedereen die graag de Indiase keuken wil leren kennen en beheersen. Van doordeweekse maaltijden tot luxe etentjes, van streetfood tot een zomers feestje en het ultieme comfort food - met dit kookboek is alles mogelijk!

Veelgestelde vragen over het kookboek The Curry Guy Compleet. van Dan Toombs

Het boek The Curry Guy Compleet. is geschreven door de auteur Dan Toombs. 

Het kookboek The Curry Guy Compleet. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek The Curry Guy Compleet. bestaat uit 352 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Good Cook B.V. heeft het kookboek The Curry Guy Compleet. van Dan Toombs uitgebracht. Het kookboek The Curry Guy Compleet. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461432452.

Het kookboek The Curry Guy Compleet. van Dan Toombs valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Aziatisch, Indiaas. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken