1. Kookboeken
  2. Sterk in de keuken Kids.

Sterk in de keuken Kids. van SterkInDeKeuken

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Sterk in de keuken Kids. van SterkInDeKeuken. Een kookboek bestaande uit 128 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van SterkInDeKeuken.

Specificaties van het kookboek Sterk in de keuken Kids.
HoofdauteurSterkInDeKeuken
Aantal pagina’s128
TaalNederlands
Hoofduitgeverij
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Sterk in de keuken Kids. van SterkInDeKeuken

Met Sterk in de Keuken Kids ben je verzekerd van een leuke en leerzame kookervaring. De recepten zijn zo gemaakt dat kinderen ze makkelijk kunnen begrijpen en uitvoeren. Alle ingrediënten zijn makkelijk te vinden en veel ervan zijn al in je keukenkastje te vinden. Ook heb je de mogelijkheid om extra uitleg te krijgen over verschillende technieken, zoals het roeren of het kneden van deeg. Maar nog leuker is dat je de recepten kunt personaliseren met je eigen smaak! Met behulp van de verrassende varianten kun je de recepten aanpassen naar jouw smaak. Zo maak je heerlijke gerechten die je zelf hebt samengesteld! Met Sterk in de Keuken Kids kun je een kookervaring creëren die je nooit meer zult vergeten. Je kunt je culinaire vaardigheden verbeteren met deze leuke en leerzame kookboek. Laat je verrassen door de gerechten die je met gemak kunt maken! Yesss! Je hebt nu het aller- aller- allerleukste kinderkookboek van de hele wereld in handen. Met Sterk in de Keuken Kids ben je verzekerd van een leuke en leerzame kookervaring. De recepten zijn zo gemaakt dat kinderen ze makkelijk kunnen begrijpen en uitvoeren. Alle ingrediënten zijn makkelijk te vinden en veel ervan zijn al in je keukenkastje te vinden. Wat denk je van een Kipnugget Salade, Haaien Kindercocktail of een heerlijke Confetti Cake? Maar dat is nog niet alles! Met Sterk in de Keuken Kids kun je de recepten ook aanpassen naar jouw smaak. Met beh.

Veelgestelde vragen over het kookboek Sterk in de keuken Kids. van SterkInDeKeuken

Het boek Sterk in de keuken Kids. is geschreven door de auteur SterkInDeKeuken. 

Het kookboek Sterk in de keuken Kids. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Sterk in de keuken Kids. bestaat uit 128 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij heeft het kookboek Sterk in de keuken Kids. van SterkInDeKeuken uitgebracht. Het kookboek Sterk in de keuken Kids. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789083258225.

Het kookboek Sterk in de keuken Kids. van SterkInDeKeuken valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken