1. Kookboeken
  2. De Zilveren Lepel Classic.

De Zilveren Lepel Classic. van

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De Zilveren Lepel Classic. van . Een kookboek bestaande uit 368 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van .

Specificaties van het kookboek De Zilveren Lepel Classic.
Hoofdauteur
Aantal pagina’s368
TaalNederlands
HoofduitgeverijSpectrum
KeukenMediterrane, Italiaans
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek De Zilveren Lepel Classic. van

De Zilveren Lepel Classic is een prachtige verzameling van 170 authentieke Italiaanse recepten. Het boek staat vol met traditionele gerechten, die zorgvuldig zijn samengesteld door koks uit heel Italië. De recepten variëren van voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, kaasplanken, desserts en dranken. Er is zelfs een aantal recepten voor speciale gelegenheden, waaronder kerstmis, Pasen en feestdagen. De Zilveren Lepel Classic is een uniek, stijlvol en exclusief kookboek. Het bevat prachtige illustraties en foto's, die uw kookervaring nog meer kleur geven. De recepten in het boek zijn speciaal ontworpen om de meest authentieke smaken, aroma's en kruiden uit de Italiaanse keuken te benutten. U kunt genieten van klassieke maaltijden zoals spaghetti bolognese, lasagne en gevulde pasta, of u kunt de meest exotische gerechten uitproberen, zoals gnocchi met gorgonzola sauce of een heerlijke kip al forno. Het boek biedt ook een verscheidenheid aan vegetarische opties, waaronder pizza, lasagne en risotto's.

Veelgestelde vragen over het kookboek De Zilveren Lepel Classic. van

Het boek De Zilveren Lepel Classic. is geschreven door de auteur . 

Het kookboek De Zilveren Lepel Classic. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De Zilveren Lepel Classic. bestaat uit 368 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Spectrum heeft het kookboek De Zilveren Lepel Classic. van uitgebracht. Het kookboek De Zilveren Lepel Classic. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000373314.

Het kookboek De Zilveren Lepel Classic. van valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Mediterrane, Italiaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken