1. Kookboeken
  2. Het mediterrane dieet kookboek.

Het mediterrane dieet kookboek. van Susie Theodorou

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het mediterrane dieet kookboek. van Susie Theodorou. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Susie Theodorou.

Specificaties van het kookboek Het mediterrane dieet kookboek.
HoofdauteurSusie Theodorou
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijSpectrum
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Sport & Outdoor Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Fitness & Conditie Dieetkunde & Voeding Voeding Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Het mediterrane dieet kookboek. van Susie Theodorou

Met dit kookboek kunnen koks en liefhebbers van de mediterrane keuken hun creativiteit de vrije loop laten. Het boek bevat meer dan 500 recepten die variëren van heerlijke antipasti en pastagerechten tot aan klassieke vis- en vleesgerechten. De recepten zijn afkomstig uit alle landen rondom de Middellandse Zee, waaronder Italië, Griekenland, Turkije, Marokko en Spanje. De recepten zijn gemakkelijk te volgen en de ingrediënten zijn eenvoudig te verkrijgen. De kooktechnieken zijn kort en bondig omschreven, zodat je als lezer direct aan de slag kan met het bereiden van de heerlijkste mediterrane gerechten. Elk recept is voorzien van een stap-voor-stap foto-illustratie, zodat het klaarmaken van de gerechten een eitje wordt. Het kookboek is daarnaast voorzien van nuttige informatie over de afzonderlijke ingrediënten die je nodig hebt om de gerechten te bereiden. Als je op zoek bent naar meer informatie over klassieke gerechten, regionale specialiteiten of de culinaire tradities uit de mediterrane keuken, dan is dit het ideale boek voor je. Je krijgt met dit kookboek toegang tot de beste ingrediënten, de geheimen van de mediterrane keuken en de heerlijkste recepten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Het mediterrane dieet kookboek. van Susie Theodorou

Het boek Het mediterrane dieet kookboek. is geschreven door de auteur Susie Theodorou. 

Het kookboek Het mediterrane dieet kookboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het mediterrane dieet kookboek. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Spectrum heeft het kookboek Het mediterrane dieet kookboek. van Susie Theodorou uitgebracht. Het kookboek Het mediterrane dieet kookboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000368631.

Het kookboek Het mediterrane dieet kookboek. van Susie Theodorou valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Sport & Outdoor Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Fitness & Conditie Dieetkunde & Voeding Voeding Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken