1. Kookboeken
  2. Vast wel.

Vast wel. van Brenda Frunt

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Vast wel. van Brenda Frunt. Een kookboek bestaande uit pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Brenda Frunt.

Specificaties van het kookboek Vast wel.
HoofdauteurBrenda Frunt
Aantal pagina’s
TaalNederlands
Hoofduitgeverij
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Sport & Outdoor Fitness & Conditie Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Vast wel. van Brenda Frunt

Product naam: Vast wel. Product beschrijving: "Minder eten? Meer energie! Goed nieuws! Tegenwoordig is het voor bijna iedereen mogelijk om dagelijks naar de supermarkt te gaan. We kunnen er ook voor kiezen om sushi af te halen, een pizza te laten bezorgen of een broodje to go te bestellen. Maar in deze korte tijd van overvloed heeft Nederland er helaas ook tien miljoen chronisch zieken bijgekregen. Daarnaast zijn er ook veel mensen die moe en prikkelbaar zijn. Dus hoe kun je jouw buikvet halveren en je energie verdubbelen? Met Vast wel! ontdek je de magie van periodiek vasten. Je leert hoe je door minder vaak te eten, nuchter te bewegen en anders te ademen meer energie krijgt. En dat is nog maar het begin! Wil jij vet verbranden, vet genieten en niet langer aan overvloed ten onder gaan? Dan is Vast wel! de perfecte keuze. Laat je verrassen door de kracht van periodiek vasten!".

Veelgestelde vragen over het kookboek Vast wel. van Brenda Frunt

Het boek Vast wel. is geschreven door de auteur Brenda Frunt. 

Het kookboek Vast wel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Vast wel. bestaat uit pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij heeft het kookboek Vast wel. van Brenda Frunt uitgebracht. Het kookboek Vast wel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789492798978.

Het kookboek Vast wel. van Brenda Frunt valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Sport & Outdoor Fitness & Conditie Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken