Heb je twee passies en wil je die combineren? Dat kan! Met haar bedrijf Floak, Flowers and Cake, bakt Ilse sinds ruim twee jaar super creatieve themataarten en maakt ze de mooiste bijpassende boeketten op aanvraag voor bruiloften maar ook andere feestelijke gelegenheden. Dit vertelt ze in een interview met Indebuurt Apeldoorn. Ook voor verjaardags- en gelegenheidstaarten kun je bij haar terecht.

Foto: Instagram Floak

Lolly’s
Ilse is innovatief en verzint regelmatig nieuwe producten. Sinds kort maakt ze bijvoorbeeld ook heerlijke lolly’s. Dat ziet er nog extra feestelijk uit, zowel op als naast de taarten! Deze lolly’s bevatten veel minder suiker dan andere lolly’s en zijn in veel variaties mogelijk.

Foto: Instagram Floak

Over Ilse
Ilse Roukema woont vlakbij Apeldoorn, is getrouwd en moeder van 3 kinderen. Al sinds haar 16de is ze werkzaam als bloemist. Als hobby kwam daarbij het bakken en decoreren van mooie, lekkere en speciale taarten. Taarten die tot in de puntjes verzorgd moeten zijn, maar ook een smaak mogen hebben waar lang over wordt na gepraat. Lees meer op haar website en volg Ilse op Instagram.

Wat zijn de bruidstaartentrends van 2019? Lees het hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *