1. Kookboeken
  2. Heerlijke zomer.

Heerlijke zomer. van Natalia Rakhorst

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Heerlijke zomer. van Natalia Rakhorst. Een kookboek bestaande uit 196 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Natalia Rakhorst.

Specificaties van het kookboek Heerlijke zomer.
HoofdauteurNatalia Rakhorst
Aantal pagina’s196
TaalNederlands
HoofduitgeverijProject Gezond B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Sport & Outdoor Fitness & Conditie Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Heerlijke zomer. van Natalia Rakhorst

Heerlijke zomer is het ultieme afslankboek, ontwikkeld door Project Gezond. Met meer dan 300.000 huishoudens die al aan de slag zijn gegaan met de boeken van Project Gezond, is er geen twijfel mogelijk dat afslanken met gezonde maar vooral lekkere maaltijden iets is wat veel mensen nodig hebben. In dit boek staat de zomer centraal. Er staan maar liefst 40 heerlijke recepten in die verwerkt zijn in 8 complete weekmenu's. Verleidelijke bounty bites, een broodje Caprese, yoghurtijsjes met zomerfruit en een verrassende couscoussalade met gehaktballetjes. Dit, en nog veel meer kun je terugvinden in dit prachtige zomerse boek. Alle recepten zijn voorzien van een paginagrote foto, stap-voor-stap instructies, extra tips en tricks en natuurlijk de exacte voedingswaarden. Met Heerlijke zomer kun je een fantastisch zomerseizoen tegemoet. Vol inspirerende recepten, geweldige maaltijden en praktische weekmenu’s die zorgen voor de juiste balans. Dit is een must-have voor iedereen die gezond de zomer door wil, maar ondertussen toch blijft genieten van het goede leven. Project Gezond staat voor lekker en gezond eten, maar vooral plezier maken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Heerlijke zomer. van Natalia Rakhorst

Het boek Heerlijke zomer. is geschreven door de auteur Natalia Rakhorst. 

Het kookboek Heerlijke zomer. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Heerlijke zomer. bestaat uit 196 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Project Gezond B.V. heeft het kookboek Heerlijke zomer. van Natalia Rakhorst uitgebracht. Het kookboek Heerlijke zomer. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082745252.

Het kookboek Heerlijke zomer. van Natalia Rakhorst valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Sport & Outdoor Fitness & Conditie Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken