1. De’Longhi FamilyFry F32410.CZ.

De'Longhi FamilyFry F32410.CZ.

5/5

Wordt de De'Longhi FamilyFry F32410.CZ. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze De'Longhi FamilyFry F32410.CZ. is geschikt voor 3 à 4 personen, heeft een laadvermogen van 1 kg en een inhoud van 3,5 l. Scroll verder voor meer informatie over de De'Longhi FamilyFry F32410.CZ.

Specificaties van de De'Longhi FamilyFry F32410.CZ.

 

Vermogen3200 W
FrituursysteemOlie of vet

Laadvermogen

1 kg
Capaciteit in personen3 à 4 personen
MateriaalMetaal
Gewicht3,1 kg
Inhoud3,5 l
GerufilterNee
Ingebouwde vetfilter

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Behuizing, Binnenpan, Deksel, Mandje

 

Omschrijving van de De'Longhi FamilyFry F32410.CZ.

De'Longhi FamilyFry F32410.CZ is een multifunctionele, handige friteuse die je gemakkelijk kunt bedienen. De friteuse heeft een grote draaiknop waarmee je de gewenste temperatuur instelt. Daarnaast heeft het een binnenpan die je eenvoudig uitnemt om de olie te verversen. Met de handvatten aan de zijkanten kun je de friteuse gemakkelijk verplaatsen en hoef je niet te wachten tot hij is afgekoeld. Ook heeft de friteuse een deksel die de frituurpan stofvrij houdt om de volgende keer meteen te kunnen gebruiken. Met de De'Longhi FamilyFry F32410.CZ kun je voor 4 personen tegelijk frites en snacks frituren. Bovendien heeft de friteuse een extra diepe frituurpan, waardoor je meer voedsel in één keer kunt bereiden. Met de grote draaiknop kun je gemakkelijk de temperatuur instellen en het deksel zorgt ervoor dat de frituurpan stofvrij blijft. Met de handvatten aan de zijkant kun je de friteuse gemakkelijk verplaatsen en hoef je niet te wachten tot hij is afgekoeld. Kortom, de De'Longhi FamilyFry F32410.CZ is het ideale apparaat voor elke gezinsmaaltijd.

Pluspunten
  • Je gebruikt deze friteuse om voor 4 personen frites of snacks te bakken. Je weet wanneer de juiste baktemperatuur bereikt is dankzij het temperatuurlampje. Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is verversen minder vaak nodig.

Minpunten
  • Deze friteuse heeft geen geurfilter, dus het is het beste om te frituren buiten of in de schuur

    .

    Let zelf goed op wanneer de friet en snacks klaar zijn, want de friteuse heeft geen timer.

Veelgestelde vragen over deze De'Longhi FamilyFry F32410.CZ.

De De'Longhi FamilyFry F32410.CZ. beschikt over het volgende frituursysteem: Olie of vet.

Het vermogen van de De'Longhi FamilyFry F32410.CZ. is 3200 W.

De De'Longhi FamilyFry F32410.CZ. is groot genoeg voor 3 à 4 personen. De De'Longhi FamilyFry F32410.CZ. heeft een inhoud van 3,5 l en een laadvermogen van 1 kg.

De De'Longhi FamilyFry F32410.CZ. is gemaakt van solide Metaal. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De De'Longhi FamilyFry F32410.CZ. weegt 3,1 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De De'Longhi FamilyFry F32410.CZ. heeft een geurfilter: Nee. En een ingebouwde vetfilter: .

De De'Longhi FamilyFry F32410.CZ. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Behuizing, Binnenpan, Deksel, Mandje.


 

Alternatieven voor deze De'Longhi FamilyFry F32410.CZ.