Op zoek naar leuke kerstcadeaus voor bakliefhebbers? Bakken is een ontzettend heerlijk genietmomentje. Helemaal voor de feestdagen. Als je eenmaal bezig bent met die heerlijke smaken, geuren en allerlei producten raak je vanzelf helemaal in de flow. Als je nog een hobby zoekt waar je écht van kunt genieten, ga dan zeker eens bakken! Voor bakliefhebbers of voor de mensen waarvan jij vind dat ze eens aan de bak moeten gaan, heeft Baknieuws een mooi rijtje gemaakt met cadeaus die je kunt geven voor de feestdagen. Natuurlijk kun je deze ook gewoon voor jezelf kopen 🙂 Have a delicious Christmas!

Wat jij ga deze kerst bakken? Hier vind je de lekkerste taarten voor de feestdagen!
 1. Complete Bakset XXL
  Voor iemand die alles in één keer in huis wil hebben: dan ga je natuurlijk voor een complete bakset! Het bestaat uit 225! delen en hierin zit werkelijk alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan in de keuken. Je wordt allerleerst al superblij van de heerlijke kleurtjes. Met deze set wordt bakken ‘a piece of cake’. Oehh, koop de complete taartset via deze link!
 2. Decoreer prachtige taarten!
  Ohhh….kom er eens kijken! Dit is vast één van de zinnen die jij gaat roepen als je het DIY taartdecoratie kit van Wilton gaat gebruiken! Hiermee leer je hoe je taarten en desserts kunt decoreren en met behulp van eenvouwidge technieken uit het instructieboek word je binnen no time a perfect cake decorator! Bestel de Wilton set via deze link.
 3. Luxe taartset
  Dit is echt gemaakt voor iemand die gek is op roze, luipaard en bakken! In deze bakset vind je echt superveel én met dat schort sta je er ook meteen hartstikke Instagrammable bij! Hoe leuk is het om zelf, of samen, iets te bakken met deze uitgebreide set? Check de luxe taartset hier!
 4. YES – Cakepops!
  Cake is heerlijk, maar in deze vorm is het nog lekkerder. En feestelijk! Met de cakepop set van Mastrad ga je iemand super blij maken, dat kan niet anders. De set bestaat uit: Siliconen bakvorm met deksel voor 24 cakepops, 24 herbruikbare kunststof lolliestokjes, een spuitzak met 3 spuitmondjes en een leuk receptenboekje! Yumyumyum! Hier kun je de cakepop gift bestellen!
 5. Theetje erbij?
  Veel mensen die van bakken houden, houden ook van het moment erna. Lekker het baksel opsmullen. En dat is nog lekkerder met een theetje! Check deze fluitketel van Le Creuset eens. Hij is er in zo veel mooie kleuren en heeft een prachtige vintage look. Dat doet je toch weer aan vroeger denken? Wie ga jij binnenkort verrassen met het ouderwetse gefluit van deze bijzondere fluitketel?
 6. Een prachtige complete keukenmachine
  Ohhhh…..wat is hij mooooooi! Dit zul je elke keer weer horen als je deze Kitchenaid aanschaft. Echt, dit wordt DE eyecatcher in de keuken. En hij werkt nog heerlijk ook. Voor de echte bakliefhebber is deze keukenmachine HET PER-FEC-TE cadeau. Hier ga jij (of de persoon aan wie je dit geeft) zo ontzettend blij van worden. De KitchenAid Artisan Elegance KSM185 mixer is alles wat je van een keukenmachine mag verwachten.
 7. Keukenweegschaal
  Altijd handig als je een precieze bakker bent. Het afwegen van meel en andere ingrediënten gaat lekker makkelijk met
  deze keukenweegschaal. Extra handig bij deze is dat hij op de gram nauwkeurig afweegt én ook de kamertemperatuur weergeeft. Hoe handig wil je het hebben?
 8. Keukenrobot
  Als je deze SMEG machine ziet, ben je meteen ontzettend in love. Je waant je terug in de jaren 50 met deze keukenrobot. Voor de liefhebbers van retro stuff en de kleur mintgroen – your gift is here! Bestel de Smeg keukenrobot hierrr!
 9. Airfryer
  Wist je dat je in een airfryer niet alleen friet of snacks kunt klaarmaken maar ook taarten en cake kunt bakken? Eigenlijk is het gewoon een mini oven, maar dan sneller. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Voor de Airfryer moet je hier zijn.
 10. Gekleurde Gebaksbordjes!
  Als je momenteel in een bui bent waarbij je gevoelig bent om leuke dingetjes te kopen, klik dan zeker niet op deze link en lees ook niet verder! Haha of juist wel natuurlijk 🙂 Deze gebaksbordjes in een ovale vorm wil je echt in huis hebben. Als je jouw gebakjes of dessertjes hierop presenteert lijkt alles nog mooier, nog leuker en nog gezelliger! Met de kleurrijke set van 10 wordt het een gezellige en kleurrijke kerst!
Jingle bells! Hier zie je leuke uitstekers voor de kerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *