1. Kookboeken
  2. De groene barbecue.

De groene barbecue. van Rukmini Iyer

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De groene barbecue. van Rukmini Iyer. Een kookboek bestaande uit 240 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Rukmini Iyer.

Specificaties van het kookboek De groene barbecue.
HoofdauteurRukmini Iyer
Aantal pagina’s240
TaalNederlands
HoofduitgeverijBecht
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek De groene barbecue. van Rukmini Iyer

Het boek 'De groene barbecue' van Rukmini Iyer biedt een verscheidenheid aan vegetarisch barbecuerecepten die geschikt zijn voor elke gelegenheid. De recepten variëren van klassieke, veganistische, glutenvrije en zuivelvrije gerechten, om ervoor te zorgen dat er iets is voor iedereen. De gerechten zijn allemaal eenvoudig te bereiden en hebben ingrediënten die je gemakkelijk kunt vinden in de supermarkt. Door het gebruik van natuurlijke en plantaardige ingrediënten, zorgt het boek ervoor dat je favoriete gerechten ook nog eens gezond zijn. Naast de heerlijke recepten, bevat het boek ook een reeks handige tips waarmee je ervoor kunt zorgen dat je barbecue feest tot een succes wordt. De tips variëren van het voorbereiden van de ingrediënten tot het bereiden en serveren van de gerechten. Ook is er aandacht besteed aan het kiezen van de juiste materialen en het gebruik van de verschillende soorten koolstoffen en houtskool. Kortom, 'De groene barbecue' is de perfecte gids voor het bereiden van smakelijke en gezonde gerechten - zelfs als je nog nooit eerder hebt gebarbecued!

Veelgestelde vragen over het kookboek De groene barbecue. van Rukmini Iyer

Het boek De groene barbecue. is geschreven door de auteur Rukmini Iyer. 

Het kookboek De groene barbecue. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De groene barbecue. bestaat uit 240 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Becht heeft het kookboek De groene barbecue. van Rukmini Iyer uitgebracht. Het kookboek De groene barbecue. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789023016809.

Het kookboek De groene barbecue. van Rukmini Iyer valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken