1. Kookboeken
  2. Jamie kookt Itali.

Jamie kookt Itali. van Jamie Oliver

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Jamie kookt Itali. van Jamie Oliver. Een kookboek bestaande uit 408 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jamie Oliver.

Specificaties van het kookboek Jamie kookt Itali.
HoofdauteurJamie Oliver
Aantal pagina’s408
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
KeukenMediterrane, Italiaans
CategorieKookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Jamie kookt Itali. van Jamie Oliver

Jamie Olivers nieuwe kookboek 'Jamie kookt Italië' is een must-have voor elke kookliefhebber die Italiaanse gerechten wil bereiden. Het boek bevat meer dan 140 klassieke recepten anno nu, gemaakt door Jamie Oliver zelf. Met deze kookboek kun je de traditionele smaken en technieken van Italië combineren met een moderne twist. De gerechten in Jamie kookt Italië variëren van pasta en risotto tot pizza en desserts. De ingrediënten zijn makkelijk verkrijgbaar en de instructies zijn duidelijk en simpel. De recepten zijn ontworpen om te worden geserveerd op een speciale avond, of als een gewoon maaltijd. Jamie kookt Italië is een kookboek die je zal verleiden met zijn kleurrijke foto's en smaakvolle recepten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Jamie kookt Itali. van Jamie Oliver

Het boek Jamie kookt Itali. is geschreven door de auteur Jamie Oliver. 

Het kookboek Jamie kookt Itali. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Jamie kookt Itali. bestaat uit 408 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Jamie kookt Itali. van Jamie Oliver uitgebracht. Het kookboek Jamie kookt Itali. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021569598.

Het kookboek Jamie kookt Itali. van Jamie Oliver valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is Mediterrane, Italiaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken