1. Kookboeken
  2. Ottolenghi Test Kitchen Shelf Love.

Ottolenghi Test Kitchen Shelf Love. van Yotam Ottolenghi

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Ottolenghi Test Kitchen Shelf Love. van Yotam Ottolenghi. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Yotam Ottolenghi.

Specificaties van het kookboek Ottolenghi Test Kitchen Shelf Love.
HoofdauteurYotam Ottolenghi
Aantal pagina’s256
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
KeukenArabisch
CategorieKookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Ottolenghi Test Kitchen Shelf Love. van Yotam Ottolenghi

De Ottolenghi Test Kitchen Shelf Love is een van de meest veelzijdige kookboeken van de beroemde chef-kok Yotam Ottolenghi. Het boek bevat meer dan 130 recepten die je kunt bereiden met ingrediënten die je waarschijnlijk al in je keukenkast hebt. De recepten variëren van ochtendmaaltijden tot snacks, van ontbijtgranen tot salades, van sauzen tot desserts. Ottolenghi Test Kitchen Shelf Love is het perfecte boek voor beginners en ervaren koks. Het bevat gedetailleerde instructies, foto's en andere illustraties om je te helpen bij het bereiden van de gerechten. Daarnaast bevat het boek prachtige portretten van de Ottolenghi-familie, waaronder de beroemde chef-kok. Als je vanuit het begin de Ottolenghi-manier wilt koken, is dit boek de perfecte gids voor je.

Veelgestelde vragen over het kookboek Ottolenghi Test Kitchen Shelf Love. van Yotam Ottolenghi

Het boek Ottolenghi Test Kitchen Shelf Love. is geschreven door de auteur Yotam Ottolenghi. 

Het kookboek Ottolenghi Test Kitchen Shelf Love. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Ottolenghi Test Kitchen Shelf Love. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Ottolenghi Test Kitchen Shelf Love. van Yotam Ottolenghi uitgebracht. Het kookboek Ottolenghi Test Kitchen Shelf Love. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789464040883.

Het kookboek Ottolenghi Test Kitchen Shelf Love. van Yotam Ottolenghi valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is Arabisch. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken