1. Kookboeken
  2. De bijbel van de Franse keuken.

De bijbel van de Franse keuken. van Alain Caron

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De bijbel van de Franse keuken. van Alain Caron. Een kookboek bestaande uit 480 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Alain Caron.

Specificaties van het kookboek De bijbel van de Franse keuken.
HoofdauteurAlain Caron
Aantal pagina’s480
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
KeukenMediterrane, Frans
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek De bijbel van de Franse keuken. van Alain Caron

Met deze Franse kookbijbel krijgt u de kans om de Franse keuken te verkennen. Het boek is volledig in het Frans geschreven, zodat je de originele Franse recepten en kooktechnieken kunt leren. De bijbel bevat meer dan 400 recepten, variërend van traditionele Franse gerechten tot moderne gerechten. Daarnaast bevat het boek ook informatie over ingrediënten, kookbenodigdheden, kooktechnieken en tips en trucs voor het maken van Franse gerechten. Het boek bevat ook informatie over de Franse cultuur en geschiedenis. Je leert ook over de verschillende Franse regionale specialiteiten, waaronder de fijne kazen uit de Loire-vallei en de sauzen uit de Auvergne. De bijbel van de Franse keuken is een must-have voor iedereen die de Franse keuken wil verkennen. Het boek is perfect voor iedereen, van de beginnende kok tot de ervaren kok. Met de recepten in dit boek, zal je zeker de perfecte Franse maaltijden kunnen bereiden.

Veelgestelde vragen over het kookboek De bijbel van de Franse keuken. van Alain Caron

Het boek De bijbel van de Franse keuken. is geschreven door de auteur Alain Caron. 

Het kookboek De bijbel van de Franse keuken. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De bijbel van de Franse keuken. bestaat uit 480 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek De bijbel van de Franse keuken. van Alain Caron uitgebracht. Het kookboek De bijbel van de Franse keuken. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048844920.

Het kookboek De bijbel van de Franse keuken. van Alain Caron valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Mediterrane, Frans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken