1. Kookboeken
  2. Fire, Food Friends BBQ Fire, Food Friends.

Fire, Food Friends BBQ Fire, Food Friends. van Oliver Sievers

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Fire, Food Friends BBQ Fire, Food Friends. van Oliver Sievers. Een kookboek bestaande uit 144 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Oliver Sievers.

Specificaties van het kookboek Fire, Food Friends BBQ Fire, Food Friends.
HoofdauteurOliver Sievers
Aantal pagina’s144
TaalNederlands
HoofduitgeverijRebo Productions
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Fire, Food Friends BBQ Fire, Food Friends. van Oliver Sievers

Klaar om de beste BBQ-ervaring ooit te hebben? Met Fire, Food Friends BBQ Fire, Food Friends is dat precies wat je krijgt! Dit kookboek biedt een schat aan eenvoudige en lekkere recepten voor de BBQ. Probeer een van de klassieke BBQ-gerechten of maak je eigen unieke specialiteiten. Elk recept is voorzien van professioneel fotografiewerk, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Deze BBQ-bijbel leert je hoe je de perfecte grill klaarmaakt, hoe je ingrediënten klaarmaakt en hoe je de beste smaken en textures creëert. Het boek bevat ook een handige 'gids voor de basis', waarmee je de juiste technieken kunt gebruiken bij het grillen. Er zijn ook handige tips en tricks over alles, van marinades en rubs tot het bereiden van vlees en groenten. Laat de Fire, Food Friends BBQ Fire, Food Friends je helpen om de beste BBQ-ervaring te creëren.

Veelgestelde vragen over het kookboek Fire, Food Friends BBQ Fire, Food Friends. van Oliver Sievers

Het boek Fire, Food Friends BBQ Fire, Food Friends. is geschreven door de auteur Oliver Sievers. 

Het kookboek Fire, Food Friends BBQ Fire, Food Friends. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Fire, Food Friends BBQ Fire, Food Friends. bestaat uit 144 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Rebo Productions heeft het kookboek Fire, Food Friends BBQ Fire, Food Friends. van Oliver Sievers uitgebracht. Het kookboek Fire, Food Friends BBQ Fire, Food Friends. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789036644273.

Het kookboek Fire, Food Friends BBQ Fire, Food Friends. van Oliver Sievers valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken