1. ETNA OP316MZ.

ETNA OP316MZ. oven

5/5

Met de ETNA OP316MZ. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De ETNA OP316MZ. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,5 cm breed, 56,4 cm diep en 59,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zwart.

Specificaties van de ETNA OP316MZ. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,5 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 56,4 cm diepte.
Inhoud77 l
Gewicht31 kg
KleurZwart
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Oven
Type ovenfunctiesBovenwarmte, Crispfunctie, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte, Pizzastand
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de ETNA OP316MZ. oven

De ETNA OP316MZ solo oven is ontworpen om de meest complexe gerechten te maken. Je kunt gemakkelijk grote ovenschalen, een kalkoen of een rollade maken met de 77 liter oven. Met 5 inschuifhoogtes kun je meerdere gerechten tegelijkertijd maken. De turbo heteluchtfunctie circuleert de warme lucht gelijkmatig door de oven, waardoor de bodem van de onderste pizza net zo knapperig en gaar is als die op de bovenste bakplaat. Met de StepBake-functie krijg je een krokant laagje op je lasagne, waardoor de oven automatisch overgaat op gratineren als het bakken bijna klaar is. Met de pyrolyse functie verbranden vet en vuil, zodat je aan het einde alleen een doekje door de oven hoeft te halen. Bovendien warmt de oven binnen 5 minuten op tot 200 graden Celsius.

Pluspunten
  • Met het pyrolyse-reinigingssysteem verbrandt de oven al het vuil en vet. Dankzij turbolucht kun je gerechten op meerdere inschuifhoogtes bakken. Met de ontdooifunctie kun je eenvoudig bevroren etenswaren ontdooien.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de ETNA OP316MZ. oven

De ETNA OP316MZ. heeft de volgende afmetingen: 59,5 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 56,4 cm diepte. De ETNA OP316MZ. oven weegt 31 kg. 

De ETNA OP316MZ. oven heeft een inhoud van 77 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De ETNA OP316MZ. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De ETNA OP316MZ. oven is Zwart van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze ETNA OP316MZ. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster.

Deze ETNA OP316MZ. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze ETNA OP316MZ. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze ETNA OP316MZ. oven