1. Kookboeken
  2. 5 Ingrediënten Mediterraan.

5 Ingrediënten Mediterraan. van Jamie Oliver

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 5 Ingrediënten Mediterraan. van Jamie Oliver. Een kookboek bestaande uit pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jamie Oliver.

Specificaties van het kookboek 5 Ingrediënten Mediterraan.
HoofdauteurJamie Oliver
Aantal pagina’s
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek 5 Ingrediënten Mediterraan. van Jamie Oliver

Jamie Olivers nieuwste kookboek 5 ingrediënten mediterraan is een uniek boek vol met smakelijke recepten. Het biedt een ideale combinatie van de mediterrane keuken en snelle, eenvoudige gerechten. Met slechts 5 ingrediënten weet Jamie de meest heerlijke gerechten te maken. Van de overheerlijke tomatensalade met verse basilicum, citroen en olijfolie, tot de zalige geroosterde bloemkool met gerookte paprika en olijfolie; Jamie Olivers creaties zijn zoekt naar gelijke! De 5 ingrediënten mediterraan biedt een grote variëteit aan recepten die zo makkelijk te bereiden zijn dat iedereen ze kan maken. Van kleine snacks tot grote maaltijden, Jamie laat je zien hoe je met weinig ingrediënten een heerlijk gerecht op tafel kunt zetten.

Veelgestelde vragen over het kookboek 5 Ingrediënten Mediterraan. van Jamie Oliver

Het boek 5 Ingrediënten Mediterraan. is geschreven door de auteur Jamie Oliver. 

Het kookboek 5 Ingrediënten Mediterraan. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 5 Ingrediënten Mediterraan. bestaat uit pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek 5 Ingrediënten Mediterraan. van Jamie Oliver uitgebracht. Het kookboek 5 Ingrediënten Mediterraan. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789043929363.

Het kookboek 5 Ingrediënten Mediterraan. van Jamie Oliver valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken