1. Kookboeken
  2. Smokey Goodness 3.

Smokey Goodness 3. van Jord Althuizen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Smokey Goodness 3. van Jord Althuizen. Een kookboek bestaande uit 224 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jord Althuizen.

Specificaties van het kookboek Smokey Goodness 3.
HoofdauteurJord Althuizen
Aantal pagina’s224
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Smokey Goodness 3. van Jord Althuizen

Met Smokey Goodness 3 kun je genieten van de meest smaakvolle BBQ-ervaringen. Jord Althuizen neemt je mee op een avontuurlijke reis door de wereld van het barbecuen. In het boek vind je niet alleen recepten voor de bekende vijf, maar ook de Zuid-Afrikaanse braai. Probeer bijvoorbeeld de unieke combinaties van smaken van het land van de kangoeroes en ontdek nieuwe barbecue-ervaringen. Van stoer en slow, tot burning hot - Smokey Goodness 3 biedt de perfecte BBQ-ervaring. Met meer dan 100 recepten uit de hele wereld, waaronder Indiase, Mexicaanse en Zuid-Afrikaanse gerechten, is Smokey Goodness 3 een must-have voor iedere BBQ-liefhebber. Koken met Smokey Goodness 3 is een avontuurlijke reis met een smaakvolle bestemming. Ga op ontdekking en geniet van de heerlijke smaken die je kunt bereiden met dit boek. Probeer het vandaag nog, en ervaar de smaak van succesvol barbecueën!

Veelgestelde vragen over het kookboek Smokey Goodness 3. van Jord Althuizen

Het boek Smokey Goodness 3. is geschreven door de auteur Jord Althuizen. 

Het kookboek Smokey Goodness 3. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Smokey Goodness 3. bestaat uit 224 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Smokey Goodness 3. van Jord Althuizen uitgebracht. Het kookboek Smokey Goodness 3. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021565255.

Het kookboek Smokey Goodness 3. van Jord Althuizen valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken