1. Kookboeken
  2. Gewoon vegan Gewoon vegan.

Gewoon vegan Gewoon vegan. van Alexandra Penrhyn Lowe

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Gewoon vegan Gewoon vegan. van Alexandra Penrhyn Lowe. Een kookboek bestaande uit 240 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Alexandra Penrhyn Lowe.

Specificaties van het kookboek Gewoon vegan Gewoon vegan.
HoofdauteurAlexandra Penrhyn Lowe
Aantal pagina’s240
TaalNederlands
HoofduitgeverijSpectrum
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Gewoon vegan Gewoon vegan. van Alexandra Penrhyn Lowe

Gewoon vegan is een unieke ervaring voor veganisten die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om gezonde en lekkere veganistische maaltijden te maken. De producten zijn gebaseerd op traditionele recepten, verrijkt met nieuwe smaken. Ze bevatten ingrediënten van hoge kwaliteit met een minimale milieu-impact. Bij Gewoon Vegan kun je kiezen uit een verscheidenheid aan verpakkingen en recepten, waaronder een basisbox met een keur aan sauzen, kruiden, granen en noten. Er zijn ook speciale recepten met seizoensgebonden ingrediënten, verpakt in kleine porties. Dit maakt het mogelijk om gezonde maaltijden te maken zonder dat je naar verschillende winkels hoeft om ingrediënten te zoeken. Gewoon Vegan is een uitstekende optie voor veganisten die op zoek zijn naar een manier om gezond te eten, zonder te veel tijd te besteden aan de winkel. Het biedt een mooie mix van traditionele en moderne recepten, samen met een verscheidenheid aan ingrediënten van hoge kwaliteit. Bovendien zijn de maaltijden eenvoudig te maken, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van de lekkere veganistische gerechten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Gewoon vegan Gewoon vegan. van Alexandra Penrhyn Lowe

Het boek Gewoon vegan Gewoon vegan. is geschreven door de auteur Alexandra Penrhyn Lowe. 

Het kookboek Gewoon vegan Gewoon vegan. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Gewoon vegan Gewoon vegan. bestaat uit 240 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Spectrum heeft het kookboek Gewoon vegan Gewoon vegan. van Alexandra Penrhyn Lowe uitgebracht. Het kookboek Gewoon vegan Gewoon vegan. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000360598.

Het kookboek Gewoon vegan Gewoon vegan. van Alexandra Penrhyn Lowe valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken