1. Kookboeken
  2. Kleine taartjes.

Kleine taartjes. van Meike Schaling

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kleine taartjes. van Meike Schaling. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Meike Schaling.

Specificaties van het kookboek Kleine taartjes.
HoofdauteurMeike Schaling
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Kleine taartjes. van Meike Schaling

Ontdek met 'Kleine taartjes' van Meike Schaling hoe je een zoete verleiding kunt creëren met de eenvoudigste ingrediënten. De basis van de taartjes is een heerlijk knapperige, boterige bodem, die je in een mum van tijd klaar hebt. Vervolgens kun je er helemaal losgaan met de vulling, of je nu kiest voor een klassieke amandelvulling, of juist voor een verrassende pistachevulling. Tot slot kun je de taartjes afwerken met een heerlijke crème, zoals de clafoutis-crème. Met 'Kleine taartjes' ben je verzekerd van een zoete verleiding die niemand kan weerstaan.

Veelgestelde vragen over het kookboek Kleine taartjes. van Meike Schaling

Het boek Kleine taartjes. is geschreven door de auteur Meike Schaling. 

Het kookboek Kleine taartjes. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kleine taartjes. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Kleine taartjes. van Meike Schaling uitgebracht. Het kookboek Kleine taartjes. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021568591.

Het kookboek Kleine taartjes. van Meike Schaling valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken