GS – Heb je haast? En toch veel zin in een stukje taart? Of wil je gewoon iets lekkers voor onderweg? Sis Cakery in Rotterdam heeft sinds kort iets nieuws: Cake On Top. “We wilden heel graag met iets nieuws, verrassend en trendy komen. Tegenwoordig heeft niemand echt tijd en iedereen is altijd onderweg. Daarom bedachten we dit ’to go’-idee: een drankje in combinatie met een heerlijke stukje taart bovenop om mee te nemen. Het concept is iedere vrijdag en zaterdag verkrijgbaar in onze boetiek te Rotterdam”, vertellen de zussen Malissa en Samantha.

Foto: Sis Cakery

Makkelijk
De taart en het drankje kunnen makkelijk worden meegenomen omdat de taart door middel van het rietje vast zit. “Een ander voordeel is dat het concept minder verpakkingsmateriaal nodig heeft. Uiteindelijk hou je alleen een plastic beker en een rietje over. Ook die kun je eventueel nog hergebruiken”, leggen de dames uit.

Het to go-concept Cake On Top is nog maar net geïntroduceerd (sinds 18 mei), maar de reacties zijn volgens de zussen al super leuk! “We zijn benieuwd wat de klanten ervan gaan vinden. Wij zijn in ieder geval super enthousiast. Het is weer eens iets anders en helemaal van deze tijd”, besluiten Malissa en Samantha.

Foto: Sis Cakery

Drie smaken
Er zijn drie verschillende smaken verkrijgbaar.
1. Iced Latte met een stuk Red Velvet Cake
2. Rosewater Fentimans met een stuk Vanille Rosewater Cake
3. Elderflower Fentimans met een stuk Funfetti Cake
Deze samengestelde smaken zijn ook zelf te combineren met het aanbod van de dag.

Over Sis Cakery
Sis Cakery is opgezet door twee zussen, beide werkzaam in de cupcake & taart branche. Ze hebben ervaring opgedaan in Nederland, Engeland en Australië.

Trek in een taartje to go?
Sis Cakery
Mariniersweg 317 – Rotterdam
Instagram: siscakery_rotterdam
www.siscakery.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *