1. Siemens CB634GBS3.

Siemens CB634GBS3. oven

5/5

Met de Siemens CB634GBS3. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Siemens CB634GBS3. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,4 cm breed, 54,8 cm diep en 45,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de Siemens CB634GBS3. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,4 cm breedte, 45,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud47 l
Gewicht29,456 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBraadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Oven
Type ovenfunctiesGelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte, Pizzastand
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Siemens CB634GBS3. oven

De Siemens CB634GBS3 is een uitgebreide oven waar je allerlei heerlijke gerechten mee kunt bereiden. Het apparaat heeft een capaciteit van 12 liter en is voorzien van een grillfunctie, waardoor je in de oven kunt roosteren en gratineren. De oven heeft ook een krachtige heteluchtfunctie, waarmee je gerechten binnen een mum van tijd kunt bereiden. Dankzij de restwarmte-indicator weet je exact wanneer de oven klaar is om de gerechten uit te serveren. De oven is bovendien voorzien van een uitgebreid scala aan programma's, waaronder een speciale taartprogramma waarmee je zelfs de meest complexe taarten kunt maken. Er is ook een speciale functie voor het verhogen van de temperatuur, waarmee je de oven snel kunt voorverwarmen. Daarnaast is de oven ook voorzien van een timer, waardoor je precies weet wanneer jouw gerechten klaar zijn. Dankzij de zachtsluitende deur kan je de oven geruisloos openen en sluiten.

Pluspunten
  • Met het hydrolyse reinigingssysteem weekt de oven vuil los met stoom. Dankzij turbo hetelucht kun je gerechten op meerdere verschillende inschuifhoogtes bakken. Met de ontdooifunctie is het eenvoudig om bevroren etenswaren te ontdooien.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie waarmee je restjes eten verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Siemens CB634GBS3. oven

De Siemens CB634GBS3. heeft de volgende afmetingen: 59,4 cm breedte, 45,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De Siemens CB634GBS3. oven weegt 29,456 kg. 

De Siemens CB634GBS3. is een Inbouw oven.

De Siemens CB634GBS3. oven heeft een inhoud van 47 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Siemens CB634GBS3. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Siemens CB634GBS3. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Siemens CB634GBS3. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster.

Deze Siemens CB634GBS3. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Siemens CB634GBS3. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Siemens CB634GBS3. oven