In het bak e-boek van Deleukstetaartenshop staat een interview met Fatima van Kookhoekje van xfaatje. De blogster is ruim vijf jaar geleden gestart en deelt haar foto’s via Facebook en Instagram. Fatima publiceert regelmatig heerlijke recepten, heeft gezellige ‘stories’ en haalt haar inspiratie overal vandaan. Ze is een echte zoetekauw en haar favoriete baksel is een lekkere smeuïge chocoladetaart waarvan de chocolade aan je tanden blijft plakken, vertelt ze in het interview. Een belangrijke tip die ze geeft aan bakkers: “Wees niet bang om fouten te maken tijdens het bakken. Iedereen maakt fouten en daar kun je alleen maar van leren.”

Je kunt hier de Instagram-pagina vinden van Kookhoekje van xfaatje. Heb je trek gekregen in een chocolatetaart? Hier vind je het recept voor de ultieme chocoladetaartjes! Ook in de video hieronder zie je stap voor stap hoe je deze maakt.

In het bak e-boek staan nog meer verhalen en leuke recepten. Als abonnee van de nieuwsbrief van Deleukstetaartenshop krijg je het e-boek altijd als eerste in je inbox. Klik hier om je te abonneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *