1. Kookboeken
  2. Smokey Goodness BBQ Snack Attack.

Smokey Goodness BBQ Snack Attack. van Jord Althuizen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Smokey Goodness BBQ Snack Attack. van Jord Althuizen. Een kookboek bestaande uit 208 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jord Althuizen.

Specificaties van het kookboek Smokey Goodness BBQ Snack Attack.
HoofdauteurJord Althuizen
Aantal pagina’s208
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Smokey Goodness BBQ Snack Attack. van Jord Althuizen

Smokey Goodness BBQ Snack Attack is een smaakvolle aanvulling op de reeks van BBQ-klassiekers. Deze snack is gemaakt van de fijnste ingrediënten, waaronder gerookte paprika, zongedroogde tomaat, olijfolie, rode ui, knoflook, specerijen en wat zoete aardappel. Deze mix van smaken is niet alleen heerlijk, het is ook een ware uitdaging om te maken. Jord Althuizen heeft hiervoor namelijk een speciale techniek uitgevonden waarmee hij de ingrediënten kookt en bakt in een houtskoolvuur. Deze Smokey Goodness BBQ Snack Attack heeft een bijzonder karakter dat je alleen bij Jord Althuizen tegenkomt. De intense rooksmaak die ontstaat uit het houtskoolvuur geeft de snack een diepe, smaakvolle en intense smaak. De snack is ook gemakkelijk te bereiden; het enige wat je hoeft te doen is de ingrediënten op een bakplaat te verwarmen en je hebt een heerlijke en unieke snack. De volgende keer dat je een BBQ organiseert, vergeet dan niet de Smokey Goodness BBQ Snack Attack mee te brengen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Smokey Goodness BBQ Snack Attack. van Jord Althuizen

Het boek Smokey Goodness BBQ Snack Attack. is geschreven door de auteur Jord Althuizen. 

Het kookboek Smokey Goodness BBQ Snack Attack. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Smokey Goodness BBQ Snack Attack. bestaat uit 208 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Smokey Goodness BBQ Snack Attack. van Jord Althuizen uitgebracht. Het kookboek Smokey Goodness BBQ Snack Attack. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789043926768.

Het kookboek Smokey Goodness BBQ Snack Attack. van Jord Althuizen valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken