De beurs Cake and Sugar vond plaats van 9 tot en met 11 maart 2018. Deze beurs rond patisserie en cake design opende voor het eerst haar deuren in Brussels Expo. Ongeveer 20 standhouders presenteerden daar verschillende producten. Er was ook een Cake Design wedstrijd. De winnaar mag België gaan vertegenwoordigen op het ‘Cake Designers World Championship – FIPGC’ in Milaan in oktober 2019. In deze fotoreportage zijn de kunstwerken en verschillende producten te bewonderen.

Welkom!

De opdracht was: Maak een pièce montée van minstens 3 niveaus met als thema “Let’s Party”. De organisatie vroeg daarnaast om minstens drie eetbare technieken te gebruiken, zoals royal icing, bekleding met suikerdeeg, chocolade of botercrème, pastillage, isomalt, fleur sur fil, modelleren, 3D-sculpturen, suikerkant, eetbare verf en air brush.

Feestje in Namen

De draak!

Saturday Night Fever

Spring Party!

Chinese New Year Party

La Tour Du Bonheur

C’est la Fête

Bruidstaart

Kunstwerken op een rij

Sugar Party

Rio de Janeiro!

Drink, Danc’Sing

Beach Party!

La Fiesta

Torenhoog

Dance the night away

Happy Spring

Gemaskerd

Een drukte van belang bij de producten van Pavoni

Bij Kenwood maakte je kans op een prachtige keukenmachine

Ook van het merk Lekue waren er veel bakproducten

Nieuwe modelling pastes van Renshaw – met Belgische chocolade!

Typisch Belgisch

Sugar Art

Goud en bloemen

Smullen bij La Cucina Delle Zie

Beauty!

Verschillende theesoorten bij La Route du Thé

Dringen voor uitstekers bij Chez Vera

Schattige diertjes

Nog meer lekkers

Nog meer producten van Pavoni

Cupcakes & Koekjes

Feestelijke koekjesvormen bij Cocoro Shop

Opgemaakte taarten bij Cocoro Shop

Met deze spuitmondjes maak je de prachtigste creaties

Mooie taartdozen bij Perle Doré

De Italiaanse producten van SilikoMart

Black & White Mouses

Dit schattige beertje kon je zelf maken

Transportdoos bij Simon Peredupain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *