1. Kookboeken
  2. 150 recepten Cocktails.

150 recepten Cocktails. van Onbekend

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 150 recepten Cocktails. van Onbekend. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Onbekend.

Specificaties van het kookboek 150 recepten Cocktails.
HoofdauteurOnbekend
Aantal pagina’s320
TaalNederlands
HoofduitgeverijRebo Productions
Keuken
CategorieKookboeken Drankboeken Sterke drank & Cocktails Boeken

Omschrijving van het kookboek 150 recepten Cocktails. van Onbekend

Het musthave cocktailboek waar je als fanatieke cocktailmixer om verlangt. Met meer dan 150 recepten kom je langs de meest bekende en smaakvolste cocktails. Van klassiekers als Daiquiri en Martini, tot aperitieven met een verrassende twist en warme drankjes als Hot Toddy en Irish Coffee. Cocktails bevat handige instructies en prachtige fotografie die je meeneemt in ‘s werelds beste drankjes. Ook voor de beginnende cocktailmixer is dit het perfecte boek, met eenvoudige recepten die je makkelijk thuis kunt maken. Of je nu een feestje geeft, een diner afsluit of gewoon thuis op de bank zit; met dit boek heb je de exclusieve cocktailbar bij je in huis. Je maakt ieder moment onvergetelijk!

Veelgestelde vragen over het kookboek 150 recepten Cocktails. van Onbekend

Het boek 150 recepten Cocktails. is geschreven door de auteur Onbekend. 

Het kookboek 150 recepten Cocktails. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 150 recepten Cocktails. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Rebo Productions heeft het kookboek 150 recepten Cocktails. van Onbekend uitgebracht. Het kookboek 150 recepten Cocktails. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789039630129.

Het kookboek 150 recepten Cocktails. van Onbekend valt in de categorie Kookboeken Drankboeken Sterke drank & Cocktails Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken