[et_pb_section fb_built=”1″ theme_builder_area=”post_content” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” type=”4_4″ theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

In dit artikel behandelen we het bakken met een airfryer. Als we dat vergelijken met een friteuse, wat zijn dan de voordelen? Voor de volledigheid behandelen eerst de friteuse en vervolgens de airfryer. We sluiten af met de voordelen.

Friteuse

In een friteuse wordt vet of olie verhit. Dat gebeurt tot een temperatuur van circa 180 à 200 ºC. In die hete olie/vet worden snacks gefrituurd. Dan praten we over frikandellen, patat frites, gehaktballetjes, nasiballen, kroketten en veel meer. Het is een elektrisch apparaat. Voor thuisgebruik wordt ook wel gefrituurd met een frituurpan die op een fornuis wordt geplaatst.

Airfryer

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *