1. Kookboeken
  2. Jamie Oliver EEN.

Jamie Oliver EEN. van Jamie Oliver

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Jamie Oliver EEN. van Jamie Oliver. Een kookboek bestaande uit 312 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jamie Oliver.

Specificaties van het kookboek Jamie Oliver EEN.
HoofdauteurJamie Oliver
Aantal pagina’s312
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Jamie Oliver EEN. van Jamie Oliver

Met Jamie Oliver EEN kun je elke dag simpel en lekker eten uit één pan. Deze verzameling van recepten bevat meer dan 120 eenvoudige, snelle gerechten die allemaal in één (koeken)pan of ovenschaal te bereiden zijn. Geen uren in de keuken, geen berg afwas en bovendien bevat meer dan 50% van de recepten weinig tot geen vlees. Met maximaal acht ingrediënten maak je een heerlijk eenpansgerecht. En met Jamie Oliver EEN garandeert hij blije gezichten aan tafel. Van geroosterde groenten tot zoete frittata’s, van pittig stoofpotje tot een verrassende couscoussalade. Jamie Oliver EEN staat vol met verschillende recepten die je met weinig ingrediënten en tijd simpel en lekker op tafel kunt zetten. Je kunt kiezen uit een selectie van verrassende en smaakvolle gerechten, die allemaal makkelijk te bereiden zijn. Bovendien zijn er ook veel vegetarische recepten in dit boek te vinden. Dus met Jamie Oliver EEN is elke dag een feestje aan tafel.

Veelgestelde vragen over het kookboek Jamie Oliver EEN. van Jamie Oliver

Het boek Jamie Oliver EEN. is geschreven door de auteur Jamie Oliver. 

Het kookboek Jamie Oliver EEN. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Jamie Oliver EEN. bestaat uit 312 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Jamie Oliver EEN. van Jamie Oliver uitgebracht. Het kookboek Jamie Oliver EEN. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789043924009.

Het kookboek Jamie Oliver EEN. van Jamie Oliver valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken