1. Kookboeken
  2. Het grote kinderkookboek.

Het grote kinderkookboek. van Karin Luiten

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het grote kinderkookboek. van Karin Luiten. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Karin Luiten.

Specificaties van het kookboek Het grote kinderkookboek.
HoofdauteurKarin Luiten
Aantal pagina’s256
TaalNederlands
HoofduitgeverijPloegsma
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Het grote kinderkookboek. van Karin Luiten

Het grote kinderkookboek is een uitgebreide verzameling van recepten die speciaal zijn bedoeld voor kinderen. Het is geschreven door anti-pakjesgoeroe Karin Luiten, die al jarenlang ervaring heeft met het koken met kinderen. Het boek bevat meer dan 100 recepten die kinderen zelfstandig kunnen maken. De recepten zijn afgestemd op de leeftijd van het kind, inclusief tips voor het maken van de gerechten. Alle recepten zijn klaar om te maken, wat betekent dat het eenvoudig is voor kinderen om in de keuken te gaan staan. De ingrediënten die worden gebruikt in het boek zijn allemaal natuurlijk en gezond. Er wordt gebruik gemaakt van lokale, seizoensgebonden groenten, fruit, volkoren granen, noten, zaden, magere melkproducten en mager vlees. Ook worden er tips gegeven over zelfgemaakte sauzen, dressings en spreads. Daarnaast bevat het boek ook informatie over gezonde voedingsgewoontes, zoals het belang van het eten van veel groenten en fruit, en het beperken van bewerkte voedingsmiddelen. Het grote kinderkookboek is een geweldig hulpmiddel voor ouders en kinderen om lekker, gezond en veilig te koken. Het boek biedt een grote variëteit aan recepten die kinderen zelf kunnen maken, waardoor ze een echte kok in de keuken kunnen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Het grote kinderkookboek. van Karin Luiten

Het boek Het grote kinderkookboek. is geschreven door de auteur Karin Luiten. 

Het kookboek Het grote kinderkookboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het grote kinderkookboek. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Ploegsma heeft het kookboek Het grote kinderkookboek. van Karin Luiten uitgebracht. Het kookboek Het grote kinderkookboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021679860.

Het kookboek Het grote kinderkookboek. van Karin Luiten valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken