1. Kookboeken
  2. Fast Like a Girl.

Fast Like a Girl. van Dr. Mindy Pelz

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Fast Like a Girl. van Dr. Mindy Pelz. Een kookboek bestaande uit 352 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Dr. Mindy Pelz.

Specificaties van het kookboek Fast Like a Girl.
HoofdauteurDr. Mindy Pelz
Aantal pagina’s352
TaalEngels
HoofduitgeverijHay House Inc
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Religie, Spiritualiteit & Filosofie Gezondheid van vrouwen Spiritualiteit Dieet & Gezond Genezing Boeken

Omschrijving van het kookboek Fast Like a Girl. van Dr. Mindy Pelz

Fast Like a Girl is een 30-dagen vasten reset gebaseerd op je cyclus-zelfs als je deze niet meer hebt! Het is een handboek gemaakt speciaal voor vrouwen en geschreven door Dr. Mindy Pelz, een bekende expert op het gebied van vrouwen en vasten. Haar snel groeiende YouTube-kanaal is uitgegroeid tot het bestemmingspunt voor vrouwen die meer willen weten over vasten. Ben jij een van de vele vrouwen die niet worden gehoord en niet worden gezien door hun artsen en gezondheidswerkers? Ben je moe geworden van het beloven van quick-fix diëten die je alleen maar teleurgesteld achterlaten? Nou, in Fast Like a Girl helpt Dr. Mindy je om je gezondheid weer in eigen hand te nemen door de snelste weg terug naar betere gezondheid te nemen-vasten. Terwijl de meeste vastenadvies een one-size-fits-all-aanpak is die vrouwen met meer vragen dan antwoorden achterlaat, deelt Dr. Mindy in dit boek de bewezen strategieën, specifieke protocollen om te gebruiken als je een aandoening probeert te overwinnen, vasten hacks en tools die zij heeft gebruikt om honderdduizenden vrouwen te helpen hun vastenlifestyle te laten bloeien. Dr. Mindy.

Veelgestelde vragen over het kookboek Fast Like a Girl. van Dr. Mindy Pelz

Het boek Fast Like a Girl. is geschreven door de auteur Dr. Mindy Pelz. 

Het kookboek Fast Like a Girl. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Fast Like a Girl. bestaat uit 352 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Hay House Inc heeft het kookboek Fast Like a Girl. van Dr. Mindy Pelz uitgebracht. Het kookboek Fast Like a Girl. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781401969929.

Het kookboek Fast Like a Girl. van Dr. Mindy Pelz valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Religie, Spiritualiteit & Filosofie Gezondheid van vrouwen Spiritualiteit Dieet & Gezond Genezing Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken